VIDEO Momentul în care două tramvaie se ciocnesc în trafic în zona Şura Mare din Bucureşti. Accidentul filmat de o cameră de bord

Două tramvaie au fost implicate, miercuri, într-un accident în zona Şura Mare din Bucureşti. În urma impactului, şapte persoane au fost rănite. Impactul dintre cele două tramvaie a fost filmat de camera de bord a unuia dintre vatmani.

28 mai 2020, 08:45
VIDEO Momentul în care două tramvaie se ciocnesc în trafic în zona Şura Mare din Bucureşti. Accidentul filmat de o cameră de bord

Accidentul dintre cele două tramvaie s-a produs înaintea prânzului, la intersecţia Şoselei Olteniţei cu Giurgiului. Au fost implicate două tramvaie de pe liniile 11 și 7. La fața locului au venit mai multe echipaje de ambulanță și pompieri. Şapte persoane sunt rănite, iar trei dintre acestea au fost transportate la la Spitalul Bagdasar Arseni.

Citeşte şi: Două tramvaie s-au ciocnit în sectorul 4 al Capitalei. Şapte persoane sunt rănite

Ambii vatmani au fost testați cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a fost zero.

Brigada Rutieră a transmis că vatmanul tramvaiului liniei 7 care se deplasa pe şoseaua Oltenitei către şoseaua Giurgiului nu a schimbat macazul şi s-a ciocnit frontal cu un tramvai al liniei 11, care circula regulamentar.

Momentul impactului a fost surprins de camera de bord amplasată pe unul dintre tramvaie.