VIDEO Oana Zăvoranu, Amalia Năstase, Moni şi Mihaela Borcea: Vrăjeală de un milion de euro

Marţi dimineaţă, Direcţia de Investigaţii Criminale şi Serviciul de Intervenţii la Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române efectuează 13 percheziţii în Bucureşti şi Ilfov.

RomaniaTV.net
13 dec. 2011, 06:41

Au fost aduse la sediul IGPR  pentru cercetare şapte persoane, trei femei şi patru bărbaţi. Dintre aceştia două persoane care îşi spun vrăjitoare, au înşelat mai multe persoane, mai întâi cu lucruri fără valoare, după care au trecut la maşini de lux.

Clienţi fideli

Ele îşi racolau clienţii prin mass-media pentru a-i ajuta în dragoste, afaceri. Până acum sunt patru victime. Printre acestea, potrivit unor surse din cadrul anchetei, este şi Oana Zăvoranu. Vedeta nu a putut fi contactată telefonic. Potrivit anchetatorilor, Oana Zăvoranu a fost contactată de o persoană necunoscută, care s-a recomandat ca fiind vrăjitoarea de magie albă „Vanessa” care, sub pretextul efectuării unui ritual de îndepărtare a farmecelor şi blestemelor ce ar fi fost făcute de mama şi socrii părţii vătămate, a determinat-o pe aceasta să-i plătească suma de 3.000 lei. Prejudiciul se ridică la 450.000 de euro. Potrivit Adevărul, printre clienţii fideli care cotizau la vrăjitoarele din Chitila se numără Amalia Năstase, fosta soţie a tenismenului Ilie Năstase, Bănel Nicoliţă, Monica Gabor, Inna, Irinel Columbeanu, Corina Chiriac şi Mihaela Borcea.

Mercurialul cotizaţiilor

Potrivit Adevărul, vedetele menţionate au fost şantajate de vrăjitoare cu sume enorme:

  • Oana Zăvoranu- 450.000 de euro
  • Mihaela Borcea- 400.000 de euro
  • Bănel Nicoliţă- 100.000 de euro

Tehnica vrăjitoarelor era simplă: când clienţii doreau să întrerupă legătura cu ele, acestea şi rudele lor îi ameninţau că se află sub puterea unor vrăji şi că li se poate întâmpla ceva rău. Din această cauză sunt cercetate şi pentru şantaj.

„Deocamdată urmărim să aducem persoanele la IGPR pentru cercetări. Obiectele care vor servi mijloace de probă vor fi aduse la sediul unităţii de cercetare”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Române, Christian Ciocan. Vrăjitoarele urmează să fie prezentate Tribunalului Ilfov cu propunere de arestare preventivă.


loading...
Partenerii noștri