VIDEO: Pisică înfometată, filmată în timp ce devora carnea din vitrina unui magazin din București. Felina, încurajată de pe margine

Situație neobișnuită într-un mare magazin din România: o pisică s-a furișat în galantarele cu carne, unde a devorat produsele alimentare. 

08 mai 2023, 17:06

Animalul „mult prea domestic” a fost lăsat în pace să mănânce alimentele destinate clienților. Oamenii din magazin au început să filmeze. Scena s-ar fi petrecut chiar la un magazin din București.

„Ia uite, mă! Bagă, fata mea, bagă!”, a comentat la un moment dat un bărbat, în timp ce pisica neagră se ospăta fără niciun fel de problemă.

„Ce faci, mami?”, a comentat o altă femeie din magazin, empatică cu felina.

Filmarea virală are doar câteva secunde. Astfel, nu se știe cum au reacționat angajații magazinului, cât de prompt au intervenit.

Pisica neagră pitită în vitrina frigorifică a ajuns vedetă.

„Pisică educată. A intrat desculță în vitrină să nu murdărească preparatele de carne”, „Cumpărați, cumpărați!”, „Pisică congelată”, sunt câteva dintre comentariile oamenilor de pe social media.

 

Ce să nu faci dacă vrei să nu-ți enervezi pisica

 

Dacă pisica ta dă semne că nu îi place mediul în care se află, s-ar putea ca tu să fii problema. Acestora le displac diferite acțiuni pe care stăpânii lor sunt obișnuiți să le facă  – VEZI AICI.