VIDEO Politician atacat cu bâtele în Olt, maşina a fost făcută praf înainte de apelul la 112

Politician atacat pe un câmp din județul Olt! Bărbatul a fost atacat, cu bâtele, în propria mașină de un fermier și un minor, care i-au spart geamurile de la mașină. Conflictul este unul mai vechi, pe numele agresorului existând mai multe plângeri din partea agricultorilor. Aceștia susţin că bărbatul îşi paşte animalele pe culturile lor. Agresorul a fost reţinut.

21 mart. 2023, 16:29
VIDEO Politician atacat cu bâtele în Olt, maşina a fost făcută praf înainte de apelul la 112

Consilierul județean George Șofaru a fost atacat pe un câmp din comuna Văleni din Olt de doi localnici, tată și fiu. Unul dintre agresori i-a spart geamul mașinii cu o bară metalică. Celălalt, tatăl, a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore.

Totul s-ar fi întâmplat luni dimineață, pe un câmp din Văleni, unde primar este tatăl victimei. „În fapt, la data de 20 martie a.c., în jurul orei 08:50, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, de către un bărbat, din comuna Văleni, cu privire la faptul că două persoane l-au amenințat cu săvârșirea de infracțiuni și i-au distrus geamurile laterale ale autoturismului.

VIDEO: Bătaie generală într-un mall din România. S-au aruncat mese, scaune, cuțite și tăvi. Haos total
La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Secției nr. 7 Poliție Rurală Dăneasa, care au stabilit faptul că, la data de 20 martie 2023, un bărbat, în vârstă de 52 de ani și un minor, în vârstă de 14 ani, ambii din comuna Văleni, județul Olt, în timp ce se aflau pe un teren agricol, situat în extravilanul localității, ar fi adresat amenințări cu săvârșirea de infracțiuni unui bărbat, în vârstă de 35 de ani, din aceeași localitate, distrugându-i și geamurile laterale ale autoturismului”, se arată într-un comunicat al Poliției.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare și distrugere, fiind continuate cercetările în vederea documentării activității infracționale și dispunerii măsurilor legale.

În urma probatoriului administrat, sub supravegherea procurorului de caz, pe numele bărbatului în vârstă de 52 de ani a fost emisă, ieri, o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt, urmând ca, azi, acesta să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal, cu propuneri legale.

Scandal monstru la Survivor România! Doi concurenți s-au luat la bătaie pe insulă: „Ai venit să arunci cu noroi în toată lumea!”