Scandal monstru la Survivor România! Doi concurenți s-au luat la bătaie pe insulă: „Ai venit să arunci cu noroi în toată lumea!”

Doi concurenți de la Survivor România aproape că s-au luat la bătaie în urma unei discuții aprinse după accidentarea unui Faimos.

15 mart. 2023, 09:07
Scandal monstru la Survivor România! Doi concurenți s-au luat la bătaie pe insulă: „Ai venit să arunci cu noroi în toată lumea!”
Ada și DOC aproape s-au bătut la Survior România

Încă un scandal a izbucnit la Survivor România. Și de această dată unul dintre protagoniști este DOC, care nu reușeșete deloc să se înțeleagă cu ceilalți, chiar dacă a fost din nou propus pentru eliminare.

Totul a început atunci când DOC s-a implicat într-o discuție care nu îl privea, despre accidentarea lui Mihai Zmărăndescu, starea de spirit a Faimoșilor fiind deja una tensionată.

Ionuț Iftimoaie i-a spus lui Mihai că fetele, în special Carmen Grebenișan, au de gând să îl elimine. Acestea s-au apărat și au spus că ele nu ar vota niciodată un coechipier care s-a accidentat. Apoi, scandalul a luat amploare.

Chiar dacă nu era implicat direct, DOC a simțit nevoia să intre în acea discuție care mai târziu avea să degenereze.

„Lasă-ne cu vrăjeala! Eu vreau doar ca lumea să vadă cum ești. Să vadă cum sunteți voi, atâta tot. Eu sunt pregătit să plec acasă. Tu poți să stai 300 de ani aici. Cu genunchiul tău sau fără”, a spus DOC.

Ștefania i-a dat imediat un răspuns și l-a contrazis: „Tu te-ai trezit, cel care nu are pic de respect, DOC! Nu ai pic de respect, față de noi, ca oameni!”.

„Tu știi sport și atât. Nu ai o dezvoltare de om, mai ai până să crești, să înțelegi niște aspecte. Stai liniștită! Te manipulează fetele astea cum vor ele!”, a fost replica artistului.

Citește și: Acuzații de furt la Survivor România. Două Războinice s-au certat pentru o pereche de chiloți: „Mi-a mai luat din lucruri”

Scandal monstru la Survivor România

Disputa nu s-a oprit aici. Kamara a adus în discuție faptul că Ada l-a nominalizat spre eliminare deoarece are o comunitate mare și i-ar putea salva astfel pe alții. Acest lucru l-a înfuriat și mai tare pe DOC.

„Bă, eu vreau să pleci de o lună! M-ai înnebunit de cap! De când m-ai făcut….De când umbli în c***l gol și nu putem să stăm. Păi, fata mea, trebuia să pleci de mult. N-ai mai adus puncte de când punctele erau la modă”, a spus DOC.

Ada s-a ridicat în picioare în acel moment și s-a luat la ceartă cu acesta.

„DOC, oricum sunt mari șanse să pleci. De ce arunci cu c***t în mine? N-am aruncat niciodată în tine! Am stat în același pat! Îți țâțâie…! Ai venit să arunci cu noroi în toată lumea! Ești în sevraj! Toată lumea vorbește despre asta! Întreabă pe cine a venit de afară! Că toată lumea vorbește că ești în sevraj”, a fost răspunsul pe care i l-a dat Ada.

Citește și: Bătaie la Survivor România 2023! Scene şocante după ce un faimos şi-a ieşit din minţi: „Îţi dau un pumn şi te ia dracu’!”

În timp ce se certa cu Ada, DOC s- apropiat de ea și a împins-o. Gestul a fost unul șocant, iar ea a recunoscut că nu și-a dorit nicio clipă să se ajungă aici, iar în cazul în care va pleca acasă, ar vrea să fie împăcată cu toți coechipierii săi.

Daniel Pavel, prezentatorul Survivor România, nu a trecut acest moment cu vederea și i-a pedepsit pe cei doi.

„Pentru comportamentul pe care l-ați avut pe insulă…Pentru această altercație, voi veți primi o pedeapsă. La următoarea recompensă, Ada și Doc, voi nu veți participa. Este vorba de mersul de dincolo de o limită. Vreau să vă acceptați pedeapsa. Dacă nu acceptați pedeapsa, lucrurile se schimbă”, a transmis prezentatorul.