VIDEO S-a aflat cine este prietena șoferului din 2 Mai. Tatăl este un fost mare arbitru, iar mama sa este consilier în primăria lui Clotilde

La scurt timp după ce Vlad Pascu a comis accidentul înfiorător de la 2 Mai unde a secerat 8 oameni dintre care doi au murit, în spațiul online au început să apară tot mai multe informații șocante despre el, cum ar fi faptul că este consumator de droguri încă de la vârsta de 13 ani.

25 aug. 2023, 12:12
VIDEO S-a aflat cine este prietena șoferului din 2 Mai. Tatăl este un fost mare arbitru, iar mama sa este consilier în primăria lui Clotilde

Un videoclip în care apare Vlad Pascu, drogatul din 2 Mai, a făcut înconjurul internetului și a șocat societatea, acesta lăudându-se cu banii pe care îi are și cu drogurile pe care le consumă, totul în prezența unei tinere.

După câteva zile de mister, s-a aflat în cele din urmă și cine este fata care apare alături de Vlad Pascu în filmare, aceasta fiind o prietenă a sa din copilărie.

„Fac dovada faptului că pe numele meu există, în momentul de faţă, business-uri de mai mulţi bani decât o să aveţi voi toată viaţa”, spune Vlad Pascu în filmuleț.

Fata care apare în filmare vorbește despre substanțele interzise pe care cei doi le folosesc pentru a se droga. „Raul, astea sunt pentru tine, că ştiu că căutai ieri. Oxicotona este viaţa noastră! Noi nu suntem toxicomani, noi suntem oxicomani”, spune tânăra care apare alături de Vlad Pascu, în timp ce rulează o bancnotă de 200 de lei.

Fata este implicată într-un dosar uriaș, după ce, împreună cu un grup de tineri de bani gata, au atacat și sechestrat un tânăr pentru a îi fura portofelul cu Bitcoin.

Pe rețelele sociale, Rebeca și-a păstrat imaginea obișnuită, de consumatoare. Mai mult, a vrut să arate lumii întregi că și părinții ei sunt în temă cu tot ceea ce face. Într-o conversație cu mama ei, tânăra îi spune acesteia că a luat o pastilă, prescrisă în general pacienților cu stadii avansate de cancer. De altfel, un analgezic similar cu morfina, care dă dependență. Iar asta nu e tot. În altă postare, fata este avertizată de mama ei că este urmărită de poliție.

Fata se numește Rebeca și este nimeni alta decât fiica lui Dan Lăzărescu, fost arbitru român și totodată fost vicepreședinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor, potrivit Click. El a murit în urmă cu trei ani, la vârsta de 49 de ani, în urma unei boli necruțătoare.

Mama tinerei, consilieră la primăria condusă de Clotilde Armand

Rebeca Lăzărescu este fiica Simonei Lăzărescu, care este angajată de mulți ani la Primăria Sectorului 1 al Capitalei și ocupă funcția de consilier. Mai exact, Aura Simona Lăzărescu ocupă poziția de consilier superior la Direcția Management și Resurse Umane.

Porivit conturilor pe care le are pe rețelele sociale, consilierei Simona Lăzărescu îi plac cluburile și se întreține în sălile de fitness.

Conform declarației de avere, Simona Lăzărescu deține mai multe terenuri și case atât în București, cât și în Giurgiu. Unul dintre apartamente are o suprafață de peste 230 de metri pătrați.

Citește și: Gravida din Târgu Jiu operată de hernie rupe tăcerea! ”Mi-au spus că am o fetiță! Nu înțelegeam, nu realizam!”