Gravida din Târgu Jiu operată de hernie rupe tăcerea! ”Mi-au spus că am o fetiță! Nu înțelegeam, nu realizam!”

Femeia cu hernie din Târgu Jiu care a născut fără ca măcar să știe că este gravidă rupe tăcerea și face dezvăluiri uluitoare despre cum a aflat că a adus pe lume un copil, deși inițial credea că are o afecțiune ce necesita o intervenție chirurgicală.

25 aug. 2023, 11:04
Gravida din Târgu Jiu operată de hernie rupe tăcerea! ”Mi-au spus că am o fetiță! Nu înțelegeam, nu realizam!”

Gravida din Târgu Jiu operată de hernie rupe tăcerea! Femeia a povestit că a mers la spitalul din Târgu Jiu cu dureri de burtă, crezând că are hernie, însă a avut parte de un șoc atunci când s-a trezit din anestezie și a fost anunțată de medici că a născut o fetiță.

Citește și Sumele sunt ireale! Care sunt salariile medicilor de la spitalul din Târgu Jiu unde o gravidă a fost operată de hernie

Gravida din Târgu Jiu operată de hernie rupe tăcerea!

Proaspăta mămică care mai are acasă două gemene de 16 ani a mărturisit că nu știa că este însărcinată pentru că lua anticoncepționale.

”M-am trezit, mi-au spus că am o fetiță. Eu am zis „nu, am două fetițe”! Nu înțelegeam… Au zis că am născut o fetiță… Am rămas șocată, impresionată! Cum să am o fetiță? Eu tot le ziceam că am două… Nu realizam! Eu am două fetițe gemene acasă. Acum mai am o fetiță”, a declarat femeia, potrivit Antena3CNN.

Femeia este din localitatea Tismana și marți a ajuns la spital județean de urgență din Târgu Jiu cu dureri abdominale. Imediat, după ce a fost consultată de medici, aceștia i-au pus diagnosticul de hernie intestinală, asta deși pacientei nu i s-a efectuat nicio analiză sau ecografie.

Atunci când a ajuns în sala de operație și i s-a efectuat anestezia, chirurgul și-a dat seama că femeia este însărcinată, iar sarcina este la termen, durerile cu care s-a prezentat fiind cele ale unei nașteri.

În cele din urmă, medicul a fost nevoit să efectueze operația de cezariană și a chemat de urgentă medicul neonatolog pentru a prelua bebelușul, o fetiță de 3,200 kg.

Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru infracțiunea de neglijență în serviciu pentru a stabili cine se face vinovat de acest caz halucinant.

”Având în vedere informaţiile apărute în spaţiul public, referitoare la o intervenţie chirurgicală efectuată de medicii Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu, asupra unei femei de 35 de ani, din oraşul Tismana, Compartimentul Relaţii Publice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj este abilitat să comunice următoarele: la data de 23 august a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Gorj, s-au sesizat din oficiu şi efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de neglijenţă în serviciu”, se arată într-o informare a IPJ Gorj.

Citește și Caz șocant la Târgu Jiu! Gravidă operată de hernie, după ce medicii nu și-au dat seama că este însărcinată în 9 luni