VIDEO Scandal monstru în Parlament. Deputatul AUR Titi Stoica şi-a sunat în toiul nopţii mai mulţi colegi din PSD, PNL şi USR, pe care i-a înjurat şi ameninţat

Deputatul PSD Gheorghe Şoldan a afirmat miercuri, în plenul Camerei Deputaţilor, că marţi seară, un coleg din Parlament, deputatul AUR Ciprian Titi Stoica, a sunat mai mulţi colegi din grupul PSD, foarte târziu, după ora unu noaptea şi a început să îi înjure şi să îi ameninţe.

07 iun. 2023, 15:18
VIDEO Scandal monstru în Parlament. Deputatul AUR Titi Stoica şi-a sunat în toiul nopţii mai mulţi colegi din PSD, PNL şi USR, pe care i-a înjurat şi ameninţat

”Aseară, un coleg al nostru din Parlament, domnul Ciprian Titi Stoica, un coleg de la AUR a sunat mai mulţi colegi din grupul PSD, foarte târziu, după ora unu noaptea şi a început să ne înjure, să ne ameninţe, să ne adreseze tot felul de injurii. La primul apel l-am atenţionat pe domnul Ciprian Titi Stoica că urmează să îl înregistrez, dar domnul Titi Stoica a continuat şi pentru asta aş vrea să îl somez public, fiindcă un asemenea limbaj şi comportament nu este demn de un parlamentar al României şi îl somez public pe domnul Ciprian Titi Stroica să vină la tribuna Parlamentului şi să îşi ceară scuze”, a spus deputatul PSD Gheorghe Şoldan în plenul Camerei Deputaţilor.

Înregistrarea convorbirii dintre Gheorghe Şoldan şi Titi Stoica a fost difuzată de România TV, deputatul AUR adresându-i colegului din PSD, pe lângă injurii ce nu pot fi reproduse, şi o ameninţare cel puţin bizară.

„Băi, să nu vii mâine la Parlament. Dacă vii, îţi rup chiloţii”, a ameninţat Titi Stoica.

Şi deputatul Laura Vicol, preşedintele Comisiei Juridice care l-a sancţionat pe Titi, a declarat că a fost sunată de mai multe ori de acesta, inclusiv în noaptea de marţi spre vineri, când a fost apelată cu „număr ascuns”.

„In intervalul de timp dintre termenul pe care l-am avut la comisia juridica cu propunerea de sanctionare si pana in prezent, adica pana azi-noapte, inclusiv, am fost sunata in repetate randuri de acest domn deputat. Sunt mama de trei copii, sunt om in toata firea si mi se pare ca este anormal si imoral. Aseara am fost sunata azi-noapte intre ora unu si ora trei dimineata, cu numar ascuns de data aceasta, dar coroborat cu tot ce au spus colegii mei este clar ca a fost vorba de domnul Titi Stoica.

Citeşte şi: Marcel Ciolacu își asumă majorarea salariilor profesorilor. Guvernul va adopta joi un memorandum – VEZI DOCUMENTUL

Initial am fost sunata de pe numarul dansului, dar l-am blocat. Cand te suna cineva la ora trei dimineata, raspunzi, ca crezi ca s-a intamplat ceva. Inteleg ca deja a transmis ca isi cere scuze unor colegi pe care i-a sunat aseara si i-a injurat. La mine inca nu au ajuns scuzele respective.”, a declarat Laura Vicol, în exclusivitate pentru România TV.

În replică, liderul AUR George Simion a declarat că vor analiza acest caz.

”Din punctul meu de vedere, la fel cum am dat dovadă de intransigenţă de fiecare dată când a fost cazul, vom analiza, sancţionarea, suspendarea, mergând până la excluderea colegului nostru şi sper şi dvs să faceţi acelaşi lucru, pentru că ieri, în Biroul Permanent, i-aţi trimis pe nişte colegi deputaţi la Untold, cu votul BP”, a spus Simion.

El a arătat că ”tot ieri, prin votul plenului, au permis ca colegii lui să vorbească doar 10 secunde, generând nişte frustări care mai devreme sau mai târziu vor refula din păcate”.

Citeşte şi: Diana Şoşoacă sesizează CSAT-ul, SRI şi SIE în legătură cu o nouă încercare de rupere a Transilvaniei de România: „Sesizăm CSAT-ul, SRI şi SIE să vegheze asupra acestor grupuri penibile de conspiratori”