Scandalul din familia Truică s-a mutat la poarta miliadarului din Snagov VIDEO

Irina a venit să îşi ia copiii, în această dimineaţă, după ce magistraţii de la Curtea de Apel Bucureşti au hotărât ca fetele să rămână la mama lor.

RomaniaTV.net
13 dec. 2011, 10:02
Scandalul din familia Truică s-a mutat la poarta miliadarului din Snagov VIDEO

Gemenele Truică rămân la mama lor până la pronunţarea procesului de divorţ. Decizia a fost luată de magistraţii de la Curtea de Apel Bucureşti. Irina a venit, marţi dimineaţa, la casa din Snagov pentru a-şi lua copilele.

Încerc să le asigur de fiecare dată că mami şi tati sunt alături de ele şi vor fi toată viaţa alături de ele. Cu Remus Truică am avut dialoguri prin avocat în încercarea de a găsi o soluţie amiabilă, din păcate m-am lovit de un zid ca de obicei„, a declarat Irina Truică.

Remus Truică a invitat-o pe fosta soţie în casă, însă aceasta refuză să intre.

Am văzut la tv că nu vrea să intre că îi e frică. Am venit să o invit elegant, cu reprezentantul legii înăuntru. Normal că-i dau copiii dacă semnăm acel proces verbal…Doamne, ce circ„, a spus Remus Truică.

Magistraţii Curţii de Apel Bucureşti au decis luni ca gemenele miliardarului Remus Truică să rămână în custodia mamei, Irina Truică. Decizia este irevocabilă.