Video! Scandalul lui Culiță Sterp continuă! O jignește și o amenință pe femeia care l-a angajat la botez! „O mahalagioaică, îl ține și pe bărbat-su în lesă!”

Culiță Sterp continuă scandalul cu femeia care l-a chemat să-i cânte la botez la Madrid și apoi a refuzat să-l mai plătească.

07 nov. 2022, 00:18
Video! Scandalul lui Culiță Sterp continuă! O jignește și o amenință pe femeia care l-a angajat la botez! „O mahalagioaică, îl ține și pe bărbat-su în lesă!”

Culiță Sterp a explicat că a cântat trei programe pe gratis și că mai avea de primit câteva mii de euro. Potrivit artistului, au încheiat și un contract înainte și, dacă nu își va recupera banii, o va da în judecată pe femeia pe care a numit-o „mahalagioaică”.

“Am cântat trei programe gratis. Totul s-a întâmplat pe la 1 noaptea, mai cântam maximum două programe și ăla eram! Femeia mai avea să îmi dea câteva mii de euro, dar nu rămân lucrurile așa. Am vorbit deja cu avocații și, pentru că avem contract, o să o dăm în judecată”, le-a explicat Culiță fanilor de pe Tik Tok.

„Ea taie, ea spânzură în casă, ea era găina în casă la ei. Se vedea. El nimic nu zicea, n-avea dreptul la replică. Așa ceva n-am văzut. Doamne, cred că-l ții pe bărbatul ăla, săracul, în lesă, sub papuc, sub preș? El doar o aproba. În rest, ea tăia, ea spânzura. Doamne ferește, dacă aveam o femeie din aia… nu mai zic. Tu, ca femeie, să fii în halul ăla… Ca o mahalagioaică s-a purtat cu noi. Eu am tratat-o așa, mai cu indiferență. Voi, care mă cunoașteți, știți cum a fost treaba. La mine nu s-a întâmplat niciodată absolut nimic de când cânt, în cinci ani. Acum trebuia să se întâmple și la mine ca să învăț o lecție, poate, din chestia asta. Să fiți sănătoși. Doamne ajută la toată lumea, vă pup”, a mai spus el.

Cântărețul a precizat, într-un alt clip video, că oricum a pierdut mai mult la viața lui decât câteva mii de euro.

De la ce a pornit scandalul în care a fost implicat Culiță Sterp

Culiță Sterp, alături de trupa sa, au plecat la Madrid ca să cânte la un botez pentru care au încheiat contract pentru opt ore. La un moment dat, în timp ce se aflau în pauză, artiștii au avut parte de un adevărat scandal. Cei care i-au chemat să cânte au refuzat să-i mai plătească la finalul evenimentului.

„Avem o întâmplare mai ciudată de povestit. Sunt aici cu toată formația, suntem la Madrid și e pentru prima dată din viața mea, de când cânt eu, când mi s-a întâmplat așa ceva. Cântam la un botez, aici, la Madrid și aici erau două formații. Era Cornel Cojocaru cu formația lui. Oamenii ne-au plătit să venim să cântăm de la ora 8 seara până dimineață la 4, program normal. Ne-a chemat de la 6 seara, am stat două ore acolo, n-am zis nimic. Am început să cântăm, am cântat trei programe și, după al treilea program, a intrat Cornel Cojocaru să cânte o oră. Și în ora aia, cât eu stăteam în pauză, ne-am dus jos, unde era alt botez. Am zis că le facem un program la oamenii ăia o jumătate de oră. Ne-am dus jos, nu am apucat să cântăm zece minute că a venit doamna asta de sus, doamna Mihaela. Mulțumim  foarte mult, ești foarte drăguță. I-a aruncat microfonul pe jos”, a povestit Culiță Sterp într-un Tik Tok.

Apoi a continuat Vlad, unul dintre membrii trupei lui Culiță Sterp: „Chestia e că nu e microfonul meu, eu am cântat pe microfonul unui băiat. Mi l-a luat din mână și l-a aruncat. Și a trebuit să-i plătesc microfonul”.

„A venit doamna acolo, după 15 minute, zice: ce faceți aici? Zic „doamnă, noi suntem în pauză, ce aveți cu pauza mea. Am o oră pauză”. S-a simțit toată lumea bine, avem filmări de acolo de la botez. Toată lumea s-a distrat, a fost super fain. Când am venit jos, la fel, toată lumea s-a distrat, super fain. Cred că ei i-a fost ciudă, dar nu înțeleg de ce. Dacă plecam de la tine de la botez fără să ai nicio formație înțelegeam. Dar tu aveai formația acolo. Și eu eram în pauză. O altă chestie, după ce i-a aruncat microfonul pe jos, a zis că nu ne mai dă niciun ban. Noi trebuia să mai luăm de acolo câteva mii de euro, în fine. Avem contract, că noi lucrăm numai prin contract, legal. Și acum zice că ne anulează și bilete de avion.

Am plecat de acolo că n-a vrut să ne mai lase să cântăm, nu ne-a mai primit. Femeia a luat biletele de avion dus-întors. Ne-am înțeles cu ea că ia biletele de avion și cazarea. Noi, după ce am luat cântarea asta, am zis că hai să mai luăm o cântare la Diamond. Și am mers și vineri să cântăm acolo. Femeia iar s-a supărat că ce, mergeți pe banii mei. Venim pe banii tăi să-ți cântăm la botez. Matale ce treabă ai ce fac eu în zilele mele libere? Exact ca în pauză. Dacă cumva îi știți, feriți-vă de ei că nu-i recomand. Să fiți sănătoasă, doamnă. Dacă vrei să-mi dai banii, mi-i dai, dacă nu, am pierdut mai mult la viața mea, o să te dau în judecată că avem acolo contract. Să fiți sănătoși și să nu ne mai vedem”, a mai spus Culiță.