Culiță Sterp, protagonistul unui scandal-monstru la un botez în Madrid. „A aruncat microfonul pe jos, a zis că nu ne mai dă niciun ban. Mai avea să-mi dea câteva mii de euro”

Culiță Sterp a fost protagonistul unui scandal-monstru în timpul unui concert pe care l-a susținut la un eveniment privat în Madrid. Cântărețul a povestit pe Tik Tok experiența proastă pe care a trăit-o.

06 nov. 2022, 10:56
Culiță Sterp, protagonistul unui scandal-monstru la un botez în Madrid. „A aruncat microfonul pe jos, a zis că nu ne mai dă niciun ban. Mai avea să-mi dea câteva mii de euro”

Culiță Sterp, alături de trupa sa, au plecat la Madrid ca să cânte la un botez pentru care au încheiat contract pentru opt ore. La un moment dat, în timp ce se aflau în pauză, artiștii au avut parte de un adevărat scandal. Cei care i-au chemat să cânte au refuzat să-i mai plătească la finalul evenimentului.

„Avem o întâmplare mai ciudată de povestit. Sunt aici cu toată formația, suntem la Madrid și e pentru prima dată din viața mea, de când cânt eu, când mi s-a întâmplat așa ceva. Cântam la un botez, aici, la Madrid și aici erau două formații. Era Cornel Cojocaru cu formația lui. Oamenii ne-au plătit să venim să cântăm de la ora 8 seara până dimineață la 4, program normal. Ne-a chemat de la 6 seara, am stat două ore acolo, n-am zis nimic. Am început să cântăm, am cântat trei programe și, după al treilea program, a intrat Cornel Cojocaru să cânte o oră. Și în ora aia, cât eu stăteam în pauză, ne-am dus jos, unde era alt botez. Am zis că le facem un program la oamenii ăia o jumătate de oră. Ne-am dus jos, nu am apucat să cântăm zece minute că a venit doamna asta de sus, doamna Mihaela. Mulțumim  foarte mult, ești foarte drăguță. I-a aruncat microfonul pe jos”, a povestit Culiță Sterp într-un Tik Tok.

Apoi a continuat Vlad, unul dintre membrii trupei lui Culiță Sterp: „Chestia e că nu e microfonul meu, eu am cântat pe microfonul unui băiat. Mi l-a luat din mână și l-a aruncat. Și a trebuit să-i plătesc microfonul”.

„A venit doamna acolo, după 15 minute, zice: ce faceți aici? Zic „doamnă, noi suntem în pauză, ce aveți cu pauza mea. Am o oră pauză”. S-a simțit toată lumea bine, avem filmări de acolo de la botez. Toată lumea s-a distrat, a fost super fain. Când am venit jos, la fel, toată lumea s-a distrat, super fain. Cred că ei i-a fost ciudă, dar nu înțeleg de ce. Dacă plecam de la tine de la botez fără să ai nicio formație înțelegeam. Dar tu aveai formația acolo. Și eu eram în pauză. O altă chestie, după ce i-a aruncat microfonul pe jos, a zis că nu ne mai dă niciun ban. Noi trebuia să mai luăm de acolo câteva mii de euro, în fine. Avem contract, că noi lucrăm numai prin contract, legal. Și acum zice că ne anulează și bilete de avion.

Am plecat de acolo că n-a vrut să ne mai lase să cântăm, nu ne-a mai primit. Femeia a luat biletele de avion dus-întors. Ne-am înțeles cu ea că ia biletele de avion și cazarea. Noi, după ce am luat cântarea asta, am zis că hai să mai luăm o cântare la Diamond. Și am mers și vineri să cântăm acolo. Femeia iar s-a supărat că ce, mergeți pe banii mei. Venim pe banii tăi să-ți cântăm la botez. Matale ce treabă ai ce fac eu în zilele mele libere? Exact ca în pauză. Dacă cumva îi știți, feriți-vă de ei că nu-i recomand. Să fiți sănătoasă, doamnă. Dacă vrei să-mi dai banii, mi-i dai, dacă nu, am pierdut mai mult la viața mea, o să te dau în judecată că avem acolo contract. Să fiți sănătoși și să nu ne mai vedem”, a mai spus Culiță.

Citește și Ileana Sterp își serbează ziua de naștere. Câți ani are, de fapt, sora lui Culiță Sterp. Toți au rămas uimiți

Citește și Culiţă Sterp, petrecere cu lăutari şi dedicaţii de zeci de mii de euro, de ziua lui. Au curs banii la propriu! Printre invitaţi s-a numărat şi Vlăduţa Lupău