VIDEO Senatorul USR Virgil Marius Bob i-a spart capul unui inspector bancar

Un senator USR s-a enervat si i-a dat cu telefonul în cap unui inspector bancar. Totul s-a întâmplat la o petrecere într-un restaurant, iar victima a depus plângere după incident. Senatorul USR s-a ales acum cu dosar penal.

12 oct. 2022, 14:09
VIDEO Senatorul USR Virgil Marius Bob i-a spart capul unui inspector bancar

Senatorul USR de Sălaj, Virgil Marius Bob, i-ar spart capul unui inspector bancar la o masă. În urma unei discuții mai aprinse la un eveniment, senatorul Virgil Bob a agresat o altă persoană, lovindu-l în cap cu un obiect contondent, cel mai probabil cu telefonul mobil, ne-au precizat surse judiciare.

În urma acestui incident, persoana vătămată a depus plângere penală la Parchetul Șimleu, care însă și-a declinat competența către Parchetul General, asta pentru că vorbim despre un senator.

Ce mascaradă! Clotilde Armand s-a deghizat în pompier la incendiul de pe Nordului ca să o vadă presa! Venise în haine de stradă şi a luat echipamentul unui pompier doar ca să „dea bine” pe cameră!

Virgil Bob este senator din acest an și este cunoscut în spațiul public pentru participarea la concursul de muzică X-Factor, unde demnitarul cântă versuri precum „Nu mai beau, nu mai duc pahar la gură/ Am capul mare și cred că e si cam prost, e plin de bere si rachiu”.

Filmarea vine la scurt timp după ce USR se laudă cu un succes al campaniei ”Fără penali în funcții publice”. a apărut în spațiul public, fix la o zi după ce USR se lăuda cu un succes din campania fără penali în spațiul public

Transferul anului în politică: un senator USR a trecut la PSD

Senatorul USR care a lovit un inspector bancar s-a suspendat din partid: Am avut o reacție nervoasă necontrolată pe care o regret

Senatorul USR de Sălaj Virgil Marius Bob și-a anunțat astăzi suspendarea din partid după ce un bărbat a făcut reclamație la poliție că a fost lovit de către acesta cu un telefon în cap.
„Am avut în weekend, o altercație, cu un bărbat la un eveniment privat. Acest bărbat m-a provocat și am avut o reacție nervoasă necontrolată pe care o regret. Îmi pare rău pentru această altercație și voi colabora cu poliția pentru stabilirea circumstanțelor incidentului. Există mai mulți martori care pot atesta ca omul m-a provocat, dar asta nu este o justificare. Regret ce s-a întâmplat și am decis să mă autosuspend din partid”, a precizat acesta pe pagina sa de Facebook.