VIDEO | Și Ionel Ganea s-a mutat la țară: „Fac ce vreau!”. Cum arată paradisul fostului golgheter

Din ce în ce mai multe vedete din România se mută la țară. După criza COVID, românii dau viața la bloc și ambuteiajele pe aer curat, casă și curte. Printre cei ce rezonează cu acest stil de viață se numără Ionel Ganea (49 de ani). 

10 apr. 2023, 23:56
VIDEO | Și Ionel Ganea s-a mutat la țară: „Fac ce vreau!”. Cum arată paradisul fostului golgheter

Fostul fotbalist de la Dinamo București și al naționalei României, Ionel Ganea, s-a mutat la țară, în satul Gura Văii, chiar lângă Făgăraș. Acum, fostul golgheter crește găini, oi și capre.

Ionel Ganea și-a găsit liniștea alături de noua sa parteneră, Monica, după divorțul de fosta nevastă, cu care a avut clinciuri în mass-media.

„Sunt la Făgăraș. Acum e cam rece, ninge. Dacă sunt major, fac ce vreau. Ce să facem?! Ne orientăm… Fiecare cum poate. [Întrebat dacă are găini] Da, am normale, de ouă, și mai am și ceva rase.

Avem și oi, dar nu mă extind, că mă cert cu nenea Gigi. El are oi ca lumea. Am avut și din astea englezești, de carne.

La fotbal pot să merg și mâine, dar ce pot să mai fac acum? Vedeți și voi care e situația în România. (…) Nu e viața mai ieftină. Trebuie să plătești pentru ele. Dacă faceți un bilanț… 70% din bani îi cheltuim pe mâncare.

Aici poate ies mai ieftin și nu așa cum, dar vedeți că în timp poți să crești ceva. Nu poți să faci nimic peste noapte”, a mărturisit Ionel Ganea, pentru Antena Stars.

 

Ionel Ganea s-a săturat de agiația din oraș

 

Ionel Ganea este mulțumit de viața pe care o duce și spune că toate animalele domestice le crește pentru consumul propriu.

„Îmi place. Am intimitate, aer curat, liniște”, a comentat Ganea.

ProSport a realizat un reportaj de la reședința fostului atacant.

Ca fotbalist, Ganea a jucat la Nitramonia Făgăraș, FC Brașov, FC Universitatea Craiova, Gloria Bistrița, Rapid București, VFB Stuttgart, Bursaspor, Wolverhampton, Dinamo București, Rapid București din nou, FC Timișoara și Sănătatea Cluj.

După ce și-a încheiat cariera de fotbalist, Ganea a încercat o carieră și de pe bancă, în calitate de antrenor, la Dinamo II, Rapid Ghidighici, U Cluj, Rapid București, Dunărea Călărași, FC Voluntari, ASA Târgu Mureș, ACS Poli și Dunărea Călărași, din nou.