VIDEO şocant Momentul în care o dronă kamikaze a ruşilor lovește un grup de soldați ucraineni

Rusia foloseşte ”primele prototipuri de arme puternice cu laser în Ucraina”, numite ”Zadira”, care ”care ard ţintele”, afirmă vicepremierul rus Iuri Borisov.

26 mai 2022, 12:37

Momentul în care un grup de soldați ucraineni a fost lovit de o dronă kamikaze rusească a fost filmat pe 8 mai. Imaginile au fost făcute publice acum.

În imagini poate fi observat grupul de soldați ucraineni, iar la câteva secunde după, se poate vedea drona Zala Kyb care îi lovește din partea stângă. Drona a produs o explozie puternică chiar în mijlocul grupului de soldați.

Putin, măsuri disperate în Rusia. Creşte pensiile şi salariile, elimină criteriul vârstei la înrolarea în armată

Aproximativ 8.000 de prizonieri de război se află în prezent în Doneţk şi Lugansk, anunţă ambasadorul Republicii Populare Lugansk în Rusia

Numărul prizonierilor de război ucraineni din Republicile Populare Lugansk şi Doneţk este în prezent de aproximativ 8.000 şi este în creştere, a declarat, joi, ambasadorul Republicii Populare Lugansk în Rusia, Rodion Miroşnik, pentru Soloviev Live, relatează agenţia de presă rusă TASS.

„Există o mulţime de prizonieri de război (n.r. – ucraineni). Desigur, sunt mai mulţi pe teritoriul Republicii Populare Doneţk, dar şi noi avem o mulţime, iar în prezent, numărul total este în jur de 8.000. Sunt o mulţime, şi literalmente apar sute zilnic”, a declarat Rodion Miroşnik.

Zelenski îl atacă dur pe Henry Kissinger şi cere negocieri urgente cu Rusia
Potrivit diplomatului, numărul militarilor ucraineni prinşi şi ucişi în Donbas va creşte, deoarece comandanţii ucraineni desfăşoară unităţi de apărare teritorială din rândul populaţiei civile. În prezent, există o avansare activă spre Sloviansk, Kramatorsk, a mai spus el, subliniind că numărul prizonierilor de război şi al celor ucişi va creşte, având în vedere că ”batalioanele de apărare teritorială sunt trimise în prima linie”.
Oficialul rus a mai explicat că soldaţii ucraineni ”nu sunt pregătiţi să poarte acest război”, fiind vorba despre civili cărora li s-au înmânat arme şi ”li s-a promis că îşi vor apăra loturile de pământ, vor apăra blocadele într-o zonă la aproximativ două mii de kilometri distanţă de linia frontului”.


loading...
Partenerii noștri