Video şocant. Reacţia Europol după ce o şoferiţă l-a lovit în plin pe poliţistul care o trăgea pe dreapta

O şoferiţă s-a pierdut cu firea şi l-a lovit pe agentul de poliţie care îi făcea semn să treacă pe dreapta. Agentul, fost coleg cu Bogdan Gigină în Bucureşti, are doar răni uşoare. 

RomaniaTV.net
20 aug. 2020, 04:20
Video şocant. Reacţia Europol după ce o şoferiţă l-a lovit în plin pe poliţistul care o trăgea pe dreapta

Poliţiştii buzoieni au reţinut-o, miercuri noapte, pe femeia de 32 de ani din Berca care a provocat accidentul rutier în urma căruia o motocicletă a Serviciului Rutier a ars complet, iar un agent de circulaţie a fost rănit uşor.

Poliţistul de 29 de ani de ani, venit la Buzău prin transfer de la Brigada Rutieră a Capitalei, fost coleg cu Bogdan Gigina, ar fi observat defecţiuni la autoturismul Fiat condus de tânără pe străzile oraşului şi ar fi venit după ea cu intenţia de a o opri. La ieşirea din oraş, pe Calea Eroilor, femeia ar fi schimbat brusc direcţia de mers, a acroşat motocicleta de poliţie pe care a proiectat-o într-un taxi ce se deplasa pe sens opus. În urma impactului, motocicleta a luat foc iar poliţistul a fost aruncat pe asfalt câţiva metri.

O femeie de 32 ani care se afla la volanul unui autoturism pe care îl conducea pe străzile din Buzău a încercat să scape lovindu-l pe agent. După ce un polițist rutier pe motocicletă a efectuat semnalul regulamentar de oprire, femeia a încercat să scape lovindu-i motocicleta care a fost proiectată într-un taxi care circula de pe sensul opus, scrie sindicatul Europol pe pagina de Facebook.

„Se poate observa cum femeia pierde pentru scurt timp controlul volanului dar redresează autorurismul și se deplasează în viteză crezând ca a scăpat după ce vede motocicleta în flăcări.

Adrian nu se pierde cu firea, îndepărtează curioșii din jurul foxului și își anunță colegii despre semnalmentele autoturismului.

La scurt timp după mobilizarea echipajelor din teren, femeia este identificată într-o benzinărie, unde probabil se ascundea. Aceasta a fost reținută și este acuzată în acest moment de săvârșirea infracțiunii de „tentativă de omor” și „părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției”.

Îi transmitem sincere felicitări colegului nostru, agent principal de poliție Adrian Popa, pentru modul de intervenție și perseverența de care a dat dovadă și ne bucurăm nespus pentru faptul că nu a suferit vătămări grave”, se precizează pe pagina de Facebook.