VIDEO: Șoferul din București care a uimit Poliția și primarul. Ce a făcut când și-a găsit mașina cu roata blocată

Nimic nu poate sta în calea unui șofer din București care vrea să-și scoată mașina din parcare. Un cetățean român a demonstrat-o zilele acestea. Imaginile au ajuns virale.

20 mart. 2023, 10:09
VIDEO: Șoferul din București care a uimit Poliția și primarul. Ce a făcut când și-a găsit mașina cu roata blocată

De-a lungul timpului, viața românilor a fost plină de provocări. De la sistemul comunist până la sărăcia din perioada capitalistă, care în rândul multor cetățeni a însemnat migrarea către vest. Trucurile românilor sunt aplicate atât în afara țării, cât și în România. De multe ori, micile șmecherii ajută cetățenii să scape de belele. Din acest motiv, se spune că românii dau dovadă de o ingeniozitate ieșită din comun.

Un șofer din București a dovedit cu brio că niciun fel de restricție nu-l poate opri să-și continue drumul. El și-a lăsat mașina parcată într-un spațiu interzis din Sectorul 4 al Capitalei, iar Poliția i-a blocat roata. În mod normal, șoferul, dacă voia să procedeze respectând legea, trebuia să sune la 112 pentru deblocarea roții. El nu a făcut asta, ci a preferat să scoată sculele și să schimbe roata blocată cu cea de rezervă.

 

Primarul de sector, impresionat de tupeul șoferului din București cu roata blocată

 

După finalizarea operațiunii, șoferul care a încălcat legea nu a luat roata blocată cu el, ci a lăsat-o în stradă, lucru constatat de primarul Daniel Băluță.

„Ce faci când parchezi mașina neregulamentar, ți se montează blocator pe roată, iar tu vrei să rezolvi ‘situația’? 🤔🤔 Varianta 1: urmezi pașii pentru deblocarea roții? sau Varianta 2: înlocuiești repejor roata blocată cu rezerva din portbagaj?🙂

Nu! Nu recomandăm așa ceva, însă, un șofer ‘inventiv’ chiar așa a procedat zilele trecute, când, grăbit fiind de mama focului, și-a uitat o roată în plină stradă. Apropo, colegii de la Poliția Locală îl așteaptă ca să i-o returneze. 🙂 O duminică frumoasă să avem!”, a scris primarul Daniel Băluţă pe Facebook.