Accident grav în Capitală! Mașină răsturnată în intersecția dintre Șoseaua Panduri și Calea 13 Septembrie

Accident grav produs luni dimineață în București, pe șoseaua Panduri. O mașină s-a răsturnat în intersecția dintre Șoseaua Panduri și Calea 13 Septembrie din Bucureşti, după o coliziune cu un alt autoturism.

20 mart. 2023, 08:24
Accident grav în Capitală! Mașină răsturnată în intersecția dintre  Șoseaua Panduri și Calea 13 Septembrie

Accident grav în Capitală. Un pasager a fost dus la spital, iar alte două persoane au primit îngrijiri medicale la fața locului, potrivit Antena 3.

Mașina răsturnată a fost pusă pe roți. Traficul în acest moment traficul se desfășoară normal, potrivit Poliției.

Accident tragic pe o șosea din România! O femeie și-a pierdut viața în urma unui accident teribil în Suceava

În data de 15 martie, un accident teribil a avut loc în Suceava. În urma impactului o femeie și-a pierdut viața, iar un bărbat a fost trimis de urgență la spital cu leziuni multiple.

Sute de accidente se produc zilnic pe șoselele din România și, din păcate multe dintre acestea au un final tragic. Și în această seara a avut loc un astfel de eveniment teribil, care s-a soldat cu pierderi de vieți. În jurul orei 19:00, pe drumul DN 2H, în jurul localității Slobozia Sucevei, a avut loc un accident mortal. Mai exact acesta a avut loc la intrarea în orașul Milișăuți dinspre Suceava.

Citește și Accident cu români în Ungaria. Un șofer a murit pe loc strivit în cabină

Două autoturimse s-au ciocnit, iar din cauza impactului puternic două persoane au rămas încarcerate în interiorul mașinilor pe care le conduceau. Pompierii militari din cadrul Detașamentului Rădăuți au intervenit la locul accidentrului, cu o autospecială pentru descarcerare. La fața locului a mai fost prezentă o ambulanță SMURD B2, cu sprijinul a două echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean Suceava.

La momentul în care salvatorii au ajuns la locul accidentului, două persoane erau încarcerate în prorpriile autoturisme, dat fiind că a fost vorba de o coliziune extrem de violentă între cele două. Pompierii militari au stabilit că în accident au fost implicate doar cele două persoane care se aflau la volanul mașionilor. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 57 de ani. Acesta era conștient, însă suferise mai multe leziuni. Acesta a fost extras cu succes din autoturismul să și a fost ulterior uneia dintre ambulanțele trimise pentru intervenție la fața locului.

Citește și Accident tragic la Arad! O tânără însărcinată a murit. În total sunt cinci victime, printre care doi copii