VIDEO Sorin Ovidiu Vântu prevede dezastrul: „Ne aşteptăm la o alianţă militară între China şi Rusia. Bat America de-i sună apa în cap”

Afaceristul Sorin Ovidiu Vântu îşi continuă seria dezvăluirilor pe pagina sa de Facebook, unde postează frecvent materiale video de analiză a celor mai importante evenimente din spaţiul românesc şi internaţional.

04 aug. 2022, 09:28
VIDEO Sorin Ovidiu Vântu prevede dezastrul: „Ne aşteptăm la o alianţă militară între China şi Rusia. Bat America de-i sună apa în cap”

Sorin Ovidiu Vântu consideră că Statele Unite ale Americii provoacă China, în speranţa izbucnirii unui nou război pentru că, în opinia sa, SUA se află aproape în faliment, iar conflictele armate în care se implică ţin ţara „pe linia de plutire”.

„Evident ca America a bagat iar batul prin gard ca sa-i irite pe chinezi. America este un stat intr-o putrefactie morala absoluta. Un stat corupt pana la molecula. Ce ofera America? Razboaie, Coca Cola, junk food si Hollywood. Asta ofera America, tara pe care o pupa o gramada de influenceri in fund. Incearca sa mai genereze un razboi, in Taiwan de data aceasta.

Citeşte şi: Armata chineză a început exerciţii militare cu muniţie reală în mai multe zone din jurul insulei Taiwan

De ce? Pentru ca aceasta tara este, printre altele, falita. Nu va reusi sa-si plateasca datoriile nici intr-o mie de ani, doar razboaiele o tin pe linia de plutire. A reusit sa distruga Europa, pentru ca Europa este distrusa, economic vorbind. Au reusit sa strice armonia dintre Europa si Rusia, o simbioza aproape perfecta. Au reusit sa genereze razboiul din Ucraina, folosind un papagal, pe Zelenski, pe care il pupa toti in fund. Nenorocitul ala, mafiotul ala sinistru. De ce il sustine statul roman? De prost. Pentru ca anumiti indivizi vor sa ocupe anumite functii, dupa ce isi pierd posturile actuale.

Citeşte şi: Zelenski cere ajutorul preşedintelui Chinei pentru a pune capăt războiului cu Rusia: „Poate influenţa din punct de vedere politic şi economic Rusia”

Sorin Ovidiu Vântu: „Dacă soldaţi români ajung în război, va fi pentru ca America să-şi păstreze supremaţia mondială. Merită?”

Si asta in detrimentul natiei romane, care este intr-o situatie economica de rahat. Cu toate astea, ati avut aproape 6 miliarde de euro sa cheltuiti pe concedii, fara sa luati in calcul ca vine iarna.

Deci despre China. De-a lungul timpului, SUA si-a construit nave de razboi, portavioane si baze militare pentru a izola China. Plasate in insula Jeju, a Coreei de Sud, in Okinawa, in Insulele Marshall, unde isi faceau experimente nucleare, ucigand populatia insulelor, iar cei care nu au fost omorati duc si azi povara bolilor generate de radiatiile de acolo. Si in Australia, unde sunt baze militare nucleare.

Deci de mult americani au izolat China, dincolo de figurile lui Xi Jinping, de amenintarile fara acoperire, nu poate face altceva decat o alianta militara cu Rusia. Da, Rusia si China bat America, o bat de-i suna apa in cap, dar singura nu, nu poate face nimic. Deci urmeaza sa ne asteptam la o alianta militara intre China si Rusia, moment in care suprematia Americii va disparea.

Stiti ca au inceput sa fie chemati cetateni romani de catre armata romana sa fie fisati. Daca se ajunge ca soldati romani sa fie implicati in razboi, sa-si lase oasele pe acolo, va fi pentru ca America sa-si pastreze suprematia mondiala. Merita?”, a spus Sorin Ovidiu Vântu.

Citeşte şi: SUA ia noi măsuri împotriva amantei lui Putin, Alina Kabaeva: „Ne vom asigura că sunt traşi la răspundere pentru războiul care a costat nenumărate vieţi”


loading...
Partenerii noștri