VIDEO Udrea gripată, Boagiu suferind de căldură

Unii miniștri au venit la comisiile parlamentare de buget-finanțe pentru a-și susține bugetele pe 2012, chiar dacă medicul le-ar fi recomandat repaus și medicație. Astfel, Elena Udrea a venit răcită la ședință, iar Anca Boagiu era vizibil afectată de căldura din sala de ședințe.

RomaniaTV.net
10 dec. 2011, 12:20
VIDEO Udrea gripată, Boagiu suferind de căldură

Ministrul Dezvoltării Regionale și Turismului, Elena Udrea, a avut mai puține probleme cu parlamentarii din comisie decât cu o răceală care o marca vizibil. Udrea a venit înarmată cu șervețele nazale pe care le-a folosit des, iar accesele sale de tuse s-au auzit în mai multe rânduri în sală.

Și pentru ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, prezentarea și susținerea bugetului a fost un calvar. Boagiu era evident afectată de căldura din sala comisiei, devenită neîncăpătoare pentru asistența numeroasă. Ministrul și-a făcut vânt cu un teanc de hârtii pentru se mai răcori și a fost văzută ştergându-și nedumerită broboanele de sudoare de pe frunte.

Însă problemele nu le-au afectat celor doi miniștri capacitatea de persuasiune, astfel că parlamentarii au aprobat bugetele celor două ministere, fără niciun amendament.

Mai mult, au primit laude chiar din partea opoziției. „Vă apreciez foarte mult că ați făcut puțină ordine față de dezordinea făcută de predecesorii dumneavoastră în funcție”, a spus senatorul PSD Marius Bota.