VIDEO! Ultimele imagini cu Ion Șmecherul de pe Youtube! Acum câteva zile se mutase în casa nouă făcută de familia lui Culiță Sterp! Ce planuri avea pentru Crăciun

Ion Șmecherul, ciobanul care apărea des în clipurile fraților Sterp, a murit din cauza băuturii.

02 dec. 2021, 12:00

Ion Şmecherul era din Miercurea Sibiului.  A murit ieri, chiar pe 1 decembrie, de Ziua Națională a României. Anunțul trist a fost făcut de Iancu Sterp, youtuber, luptător MMA şi fratele cântăreţului Culiţă Sterp.

„Băutura nu e bună fraților, noi tot timpul i-am spus să o lase mai moale și am vrut sa îl aducem pe drumul cel bun dar e foarte greu cand ești dependent. El de o luna de zile era in concediu si a cam băut in fiecare zi, astazi a intrat in coma alcoolica si din păcate nu s-a mai trezit, i-a cedat organismul!”, a transmis Culiţă Sterp pe Facebook.

Ce nu a mai apucat să facă Ion Șmecherul

Frații Sterp, Iancu și Culiță, îi făcuseră o casă lui Ion Șmecherul în care acesta se și mutase. Cei doi au postat în urmă cu câteva săptămâni ultimul clip video cu Ion Șmecherul. Casa era locuibilă, dar mai era nevoie de câteva reparații. Din păcate, ciobanul nu a mai apucat să se bucure de ea. A locuit acolo doar câteva zile.

„Am terminat și dormitorul, i-am făcut dormitor de rege”, spunea Iancu Sterp în videoclipul de pe Youtube.

Ion Șmecherul s-a bucurat foarte tare că, în sfârșit, avea casa lui și putea să se mute și alături de parteneră.

„Dimineață iau concediu și la prima oră fac un grătar. Îmi aduc stația aici. Eu o să dorm aici cu nevasta mea. Păstrez curățenia, totul în regulă. Poate îmi iau concediu o lună jumate”, spunea Ion Șmecherul.

 

Ion Şmecherul a devenit vedetă pe YouTube, fiind urmărit de sute de mii de oameni, după ce, în urmă cu şase ani, a apărut într-un clip video pe canalul lui Culiţă Sterp.

Citește și Cine era iubita lui Ion Șmecherul, ciobanul – vedetă mort din cauza băuturii

Citește și Ion Şmecherul, ciobanul devenit vedetă pe YouTube, a murit. Fraţii Iancu şi Culiţă Sterp sunt în doliu: „Din păcate nu s-a mai trezit, i-a cedat organismul”