VIDEO: Umbrărescu a dat ordin. UMB face spectacol pe Autostrada Moldovei, în raza Bacăului

Continuă „spectacolul" pe Autostrada Moldovei, cu Dorinel Umbrărescu „la manșă". Antreprenorul din Bacău a scos utilajele pe lotul 1 al Autostrăzii A7 secțiunea Bacău - Pașcani. 

04 mai 2023, 12:13
VIDEO: Umbrărescu a dat ordin. UMB face spectacol pe Autostrada Moldovei, în raza Bacăului

UMB a intrat în forță pe lotul 1 (Săucești – Trifești) din Autostrada A7 Bacău – Pașcani, scrie presa din Bacău. Un cetățean a prezentat noi imagini în dreptul localității Filipești, județul Bacău. În prezent se lucrează la teresamentul autostrăzii în dreptul Drumului Național 2 (DN2).

Asocierea SA&PE Construct SRL – Spedition UMB SRL – Tehnostrade este cea care realizează acest tronson, cu preţul de 1.638.322.250,22 Lei fara TVA.

Durata de execuție a contractului este de 30 de luni, iar perioada de garanție a lucrărilor este de 10 ani. Finanțarea acestor obiective este asigurată prin PNRR. Lungimea acestui lot este de 30,3 km.

 

Cine vrea să-i ia gratis terenurile lui Dorinel Umbrărescu, din centrul Bacăului

 

Dorinel Umbrărescu, cel cunoscut publicului larg drept „Regele Asfaltului”, se confruntă cu noi provocări. Afaceristul va fi deposedat de mai multe proprietăți imobiliare, localizate chiar în centrul Bacăului.

Municipalitatea urmărește să ia terenurile, iar voturile pentru expropriere au fost deja date. Mai mult, un consilier local, Dorin Chirilescu, în mod cinic, îi cere afaceristului să le predea gratis.