VIDEO Un bărbat a avut parte de un ŞOC după ce a desfăcut un pachet primit de la primărie, în care se afla dezinfectant şi măşti

Un bărbat din Timiș a făcut o descoperire şocantă, după ce ar fi primit un pachet de ajutor de la primărie, care conţinea dezinfectant și măști de protecție. Se pare că dezinfectantul pe care îl primise era, de fapt, ambalat într-un tub de cremă pentru picioare.

RomaniaTV.net
09 oct. 2020, 17:54
VIDEO Un bărbat a avut parte de un ŞOC după ce a desfăcut un pachet primit de la primărie, în care se afla dezinfectant şi măşti

După ce a îndepărtat eticheta dezinfectantului, a descoperit că acesta era de fapt un tub de „cremă pentru picioare obosite„. Bărbatul a filmat totul și a postat un videoclip pe Facebook.

Ulterior, producătorul a recunoscut faptul că a folosit alte ambalaje din cauza faptului că cererea pentru dezinfectanți este mare.

Într-adevăr, o parte din produsele Gel igienizant de mâini cu argint coloidal au fost livrate în flacoane de plastic destinate altui produs, peste care a fost aplicată o etichetare integrală cu informaţiile şi eticheta de produs a Gel igienizant de mâini cu argint coloidal. Ambalajele erau neutilizate, goale şi sterile şi au permis ambalarea în condiţii de maximă igienă a gelului dezinfectant. Gelul igienizant pentru mâini cu argint coloidal este 100% sigur, igienizant şi nu dispune de niciun fel de reziduu de la vreun alt produs”, a transmis producătorul.