VIDEO Un bărbat din Braşov a rămas fără pantaloni în timp ce protesta într-un copac

Cel mai cunoscut protestatar din Braşov, renumit pentru manifestările sale, a reuşit din nou să adune oamenii în jurul lui. De data aceasta, s-a urcat într-un copac şi nu a mai vrut să se dea jos de acolo decât cu jandarmii. La coborârea destul de "abruptă" omul a rămas aproape gol. În încercarea de a-l da jos, jandarmii l-au lasat fără pantaloni.

RomaniaTV.net
12 dec. 2011, 11:51
VIDEO Un bărbat din Braşov a rămas fără pantaloni în timp ce protesta într-un copac

Nemulţumirile bărbatului nu sunt de azi, de ieri. În 2003, autoritaţile locale i-au confiscat mai multe vaci care păşteau pe domeniul public. Animalele au fost sacrificate, pentru că braşoveanul nu a putut dovedi că sunt ale lui. De atunci, protestează în continuu.

A primit zeci de amenzi, a fost reţinut, arestat şi internat la Spitalul de Psihitrie, însă de fiecare dată a fost eliberat. Ultimele dăţi s-a legat cu lanţuri de uşa Prefecturii ori s-a urcat pe acoperişul Prefecturii. De data acesta s-a cocoţat în vârful unui copac.

Braşoveanul în vârstă de 51 de ani spune că nu va înceta protestele până când autorităţile nu-i vor rezolva problemele. „Am 200 de plângeri penale. Am muncit de la 10 ani, am avut animale, am fost sudor şi apoi fochist şi toată munca mea s-a dus”, se plânge Gheorghe Botorog.