VIDEO Un BMW a intrat cu viteză într-un restaurant din Băile Herculane. Ce l-a determinat pe șofer să facă acest gest

Un şofer în vârstă de 48 de ani din Cluj a intrat cu automobilul marca BMW în restaurantul unui hotel, unde a distrus aproape tot ce i-a stat în cale.

18 feb. 2024, 19:40
VIDEO Un BMW a intrat cu viteză într-un restaurant din Băile Herculane. Ce l-a determinat pe șofer să facă acest gest

Autoturismul BMW, condus de un bărbat de 48 de ani din Cluj, a pătruns prin perete, a trecut peste mesele localului și s-a oprit într-un perete.

Accidentul s-a produs în parcarea hotelului Minerva, unde șoferul BMW-ului oprise și intenționa să se cazeze cu familia. Soția lui a coborât de pe locul din dreapta și când a deschis din nou portiera, mașina a plecat de pe loc, cu viteză.

Din declarațiile poliției, șoferul pur și simplu ar fi încurcat pedalele, ajungând astfel să apese accelerația.

„Ieri, la ora 16.00, polițiști de la Poliția Stațiunii Băile Herculane au fost sesizați despre faptul că o persoană a intrat cu autoturismul în restaurantul unui hotel din localitate. Din verificările efectuate s-a stabilit că în timp ce un bărbat de 48 de ani din județul Cluj se afla staționat cu autoturismul în parcarea privată a hotelului respectiv, din neglijență, ar fi accelerat autoturismul, moment în care a pătruns cu acesta pe ușa de acces în interiorul restaurantului, distrugând mai multe mese și scaune, precum și alte bunuri”, a precizat poliția.

Pe bancheta din spate se afla copilul șoferului, însă nici acesta, nici șoferul nu au fost răniți, potrivit Libertatea.

Șoferul în vârstă de 48 de ani a fost supus testelor de alcoolemie și droguri, iar rezultatele acestora au fost negative.

Acum șoferul este bun de plată. Polișitii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de distrugere din culpă, prejudiciul urmând a fi stabilit ulterior.

Citește și: Incendiu de proporții la o pensiune din Târgoviște. Pompierii intervin cu patru autospeciale