VIDEO Un consilier local din Brașov a mers la toaletă cu camera de la telefon pornită, în timpul unei ședințe

Un consilier local din Brașov a demonstrat că nu se pricepe foarte bine să gestioneze avantajele tehnologiei, după ce a uitat să își închidă camera în timpul unei ședințe de lucru a comisiei de specialitate din care face parte.

29 mart. 2024, 10:40
VIDEO Un consilier local din Brașov a mers la toaletă cu camera de la telefon pornită, în timpul unei ședințe

El s-a filmat în timp ce-și făcea treaba la WC, permițându-le atât celor care participau la şedinţă, dar și cetățenilor care urmăreau ședința live pe pagina oficială de Facebook a Primăriei Braşov, să îl privească în timp ce își face nevoile, relatează publicația brașov.net.

Cel care a participat la această scenă jenantă este Adrian Codreanu, consilier local al Primăriei Braşov din partea PNL.

În imagini se vede tot ceea ce a făcut consilierul, din momentul în care a intrat la toaletă și s-a așezat pe WC, până când își ia hârtia igienică pentru a se șterge. Imediat apoi camera se oprește brusc, semn că probabil şi-a dat seama de gafa pe care a făcut-o.

Adrian Codreanu, consilier local al Primăriei Brașov din partea PNL, a confirmat incidentul și a subliniat importanța atenției sporite la utilizarea platformelor digitale.

Acesta a exprimat regretul pentru neatenția sa și a îndemnat pe toți cei care participă la întâlniri online să fie mai vigilenți în ceea ce privește setările camerelor lor.

Citește și: EXCLUSIV Care este mâncarea preferată a lui Nicolae Ciucă. „E şi o chestie genetică, nu provin dintr-o familie de oameni supli”