EXCLUSIV Care este mâncarea preferată a lui Nicolae Ciucă. „E şi o chestie genetică, nu provin dintr-o familie de oameni supli”

Nicolae Ciucă, fost premier al României şi actual preşedinte al PNL şi al Senatului, a dezvăluit că este grumand şi a vorbit despre preferinţele sale culinare.

28 mart. 2024, 22:42
EXCLUSIV Care este mâncarea preferată a lui Nicolae Ciucă. „E şi o chestie genetică, nu provin dintr-o familie de oameni supli”
Care este mâncarea preferată a lui Nicolae Ciucă. "E şi o chestie genetică, nu provin dintr-o familie de oameni supli"

Care este mâncarea preferată a lui Nicolae Ciucă. Şeful liberalilor a recunsocut că nu se abţine atunci când are în faţă o mâncare bună.

„Îmi place să mănânc, e și o chestie genetică, nu provin dintr-o familie de oameni supli. Dar nu sunt carnvior, mănânc foarte rar carne. Îmi plac foarte mult mâncărurile cu care am crescut la bunica, la mama. Sarmalele de post și ciorba de fasole! Fără afumătură. Ciorba de roșii. Fac bulion și acasă. Am grădina mea unde îmi cultiv în fiecare an propriile legume”, a spus Nicolae Ciucă la RomâniaTV.

Citeşte şi: Nicolae Ciucă, liderul PNL, în direct la România TV. Dezvăluiri incendiare despre alegeri

Co-liderul coaliţiei de guvernare a mai spus că îi place să şi gătească: „Îmi plac foarte mult mâncărurile simple și, dacă tot m-ați întrebat, îmi place mult saramura de pui, tipic oltenească. Îmi place să fac ciorbă de legume de toate felurile. Îmi place ciorba de praz acrită de zeamă de varză. Fac și ciorbă de raci. Am dus cuiva că nu înțelegea ce sunt ăia raci, mama când face sarmale face și raci. Racii sunt niște ardei, la jumătatea dimensiunii ardeiului gras roșu. Se folosesc în Oltenia pentru perioada de post, se umplu cu orez și cu făină și zeamă de varză și e o ciorbă foarte bună. Ciorba o acresc cu zeamă de varză. Și mai folosim ceva, corcodușe și aguridă”.