VIDEO Un pod s-a prăbuşit chiar în momentul când era traversat de două camioane. Patru persoane au fost rănite GALERIE FOTO

Un pod s-a prăbușit în Filipine în momentul în care era traversat de două camioane încărcate. Patru persoane au fost rănite și au ajuns la spital în urma incidentului, potrivit Manila Times.

30 oct. 2022, 21:54

Incidentul s-a petrecut vinerea trecută în orașul Bayambang, iar momentul a fost surprins de o cameră de supraveghere. O porțiune a podului s-a prăbușit când o basculantă încărcată cu nisip și un camion plin cu îngrășământ traversau simultan același segment din pod. Cele două camioane au căzut de la 9 metri înălțime.

Șoferii și pasagerii din cele două camioane au fost răniți și au fost transportați la spital pentru îngrijiri, și sunt în afara oricărui pericol.

Directorul Departamentului de Lucrări Publice și Autostrăzi a declarată că structura podului a cedat sub greutatea celor două camioane, care erau supraîncărcate, scrie Stirileprotv.

Potrivit acestuia, podul, construit în 1945, are o limită de încărcare de 20 de tone, dar cele două camioane cântăreau împreună aproape 70 de tone.

Până când podul va fi reparat, va fi instalat un pod mobil ca localnici să poată să traverseze râul.

Citeşte şi: Pierderi uriaşe pentru flota Mării Negre a Rusiei după atacurile forţelor ucrainene de sâmbătă VIDEO