VIDEO Un tren de marfă care transporta substanţe periculoase a deraiat

Deraierea unui tren de marfă operat de Norfolk Southern în februarie a eliberat peste un milion de galoane de materiale periculoase şi poluanţi în mediul înconjurător

16 mart. 2023, 10:56
VIDEO Un tren de marfă care transporta substanţe periculoase a deraiat

Un tren de marfă care transporta materiale periculoase a deraiat miercuri seară în vestul statului Arizona (sud-vestul SUA), a relatat The New York Times (NYT), citând un purtător de cuvânt al Biroului şerifului comitatului Mohave, informează joi Reuters.

Nu au existat informaţii imediate despre deversări după deraierea din comitatul Mohave, lângă graniţa cu statele California şi Nevada, potrivit NYT.

Un tren care transporta o substanţă chimică a deraiat şi a provocat un incendiu uriaş VIDEO

Consiliul Naţional pentru Siguranţa Transporturilor (NTSB) din SUA şi BNSF Railway au fost sesizate şi investighează problema, potrivit FOX10, un canal local afiliat la FOX News.

Accident feroviar grav în America! Un tren a deraiat după ce s-a izbit de un camion VIDEO

Biroul şerifului, NTSB şi BNSF nu au răspuns imediat la solicitările Reuters de comentarii. Deraierea unui tren de marfă operat de Norfolk Southern în februarie a eliberat peste un milion de galoane de materiale periculoase şi poluanţi în mediul înconjurător în jurul oraşului East Palestine din Ohio, determinând deschiderea unui proces din partea statului şi luarea de probe de către NTSB.