VIDEO Un turist din Vama Veche, filmat când fura frigiderul din recepţia pensiunii unde era cazat

Un turist din Vama Veche a fost surprins în timp ce a plecat de la mare cu tot cu frigiderul de la cazare. Poliţia l-a prins după câteva ore.

24 aug. 2022, 19:06
VIDEO Un turist din Vama Veche, filmat când fura frigiderul din recepţia  pensiunii unde era cazat

UPDATE: Bărbatul care a furat un frigider din Vama Veche a fost identificat de polițiști. „Astfel, la data de 23 august a.c., bărbatul în cauză ar fi sustras, de pe terasa unei pensiuni, un frigider. Bunul sustras a fost recuperat și restituit persoanei vătămate. În cauză se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.”, a anunțat Poliția.

Imagini incredibile vin din Vama Veche. Un tânăr a furat un frigider din recepția unei pensiuni. Totul a fost surprins de camerele de supraveghere.

Ciprian Marica se revoltă împotriva autorităţilor din Constanţa, după ce a investit o avere într-o plajă din Mamaia: „Toată lumea îşi face nevoile în mare, găsiţi o soluţie!” VIDEO

Reprezentanta unei pensiuni din Vama Veche a reclamat, marți, că i s-a furat un frigider. Într-o postare pe un grup de Facebook, ea a publicat imagini în care se vede cum un bărbat se uită la un mic frigider, pare că se gândește câteva clipe, apoi îl scoate din priză, îl ia în brațe și pleacă.

Nu este nici pe departe un caz unic pe litoral. Camerele de supraveghere de pe terasa unei clădiri din Costinești au surprins recent momentul în care mai mulți tineri intră într-o încăpere și, după câteva minute, ies cu câteva obiecte în brațe.

Cât a plătit un turist din Mamaia pentru gheaţa din paharul cu băutură. Nota de plată a făcut înconjurul internetului

Recomandările polițiștilor
Din primele informații, se pare că șapte tineri au participat la întreaga acțiune, unul a stat în stradă pentru a asigura paza, un altul la intrare în locație, iar alți doi au intrat. Ceea ce nu știau bărbații este faptul că întreaga scenă a fost surprinsă de camerele de supraveghere, arată sursa citată.

De altfel, polițiștii Biroului de Analiza și Prevenire a Criminalității din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Constanța au derulat recent, la Mamaia, o campanie de informare printre administratorii unităților de cazare cât și angajații acestora, pentru adoptarea unor măsuri de siguranță menite să prevină furturile   din camerele de hotel și de pe plajă, prin oferirea de materiale cu recomandări către turiștii cu care vor interacționa.

Pentru o vacanță în siguranță, polițiștii vă recomandă:

– ține permanent ușa camerei încuiată;

– evită să lași ferestrele deschise, chiar și atunci când ești în camera de hotel;

– nu lăsa pe plajă bunurile nesupravegheate.