VIDEO Unde organizau frații Tate cele mai dezmățate petreceri. Mascații nu puteau descinde

Unde organizau frații Tate cele mai dezmățate petreceri. Cei doi au fost arestați la sfârșitul anului trecut pentru constituire de grup infracțional organizat, trafic internațional de persoane și viol. De atunci, au început să iasă la iveală tot felul de lucruri despre rețeaua pe care o conduceau.

23 ian. 2023, 17:02
VIDEO Unde organizau frații Tate cele mai dezmățate petreceri. Mascații nu puteau descinde
Unde organizau frații Tate cele mai dezmățate petreceri

Unde organizau frații Tate cele mai dezmățate petreceri. Atât Tristan, cât și Andrew au o relație foarte bună. De aceea au și deci să locuiască împreună, în România, țară care li s-a părut potrivită ca să își facă de cap atâta vreme cât aveau suficient de mulți bani cu care să cumpere, la nevoie, liniștea din partea autorităților.

Citește și: Fraţii Tate, noi stenograme incendiare: „Să o aduc pe web-cam pentru a ne îmbogăți împreună”

Unde organizau frații Tate cele mai dezmățate petreceri

Studiourile de videochat în care produceau pornografie ce era apoi difuzată online, funcționau de ani de zile. În plus, ei organizau petreceri private animate de multe fete, pentru câțiva clienți sau parteneri de afaceri dornici de senzații tari. Acestea aveau loc în aer, la bordul unui avion privat.

Imaginile unei astfel de petreceri au fost făcute publice și îi arătă pe cei care au luat parte. Bărbații sunt ultra eleganți, au accesorii de la cele mai mari branduri. Vestimenția fetelor este una adecvată, mulată și suficient de sumară, cât să îi stârnească pe masculi.

În momentul când apar în fața camerelor, fetele zâmbesc forțat, iar din băuturile nu le lipsesc din mâini. Sunt mult mai multe decât bărbații, cam două fete pentru fiecare.

Cum își racolau frații Tate adepții

Cei care voiau să intre în cercul adepților fraților Tate erau supuși unui test extrem de dificil care putea să îi coste viața. Înainte de toate, cei care voiau să își facă un loc la masa fraților Tate trebuiau să plătească câte 5.000 de dolari, iar mai apoi erau bătuți în cușcă de luptători profesioniști.

Acesta era testul la care îi supuneau frații Tate pe cursanții Academiei Hustler pentru a trece la nivelul următor. Testul le asigura noilor adepți un loc călduț în cercul apropiaților lui Andrew și Tristan Tate, care le promiteau bani și femei.

Testele de inițiere aveau loc la un hotel dintr-o stațiune montană din România, iar luptele erau supravegheate de către medici de la ambulanță, potrivit publicației Vice.

Un reporter al publicaţiei Vise a decis să accepte provocarea și să intre în cușcă pentru a vedea prin ce trec noii recruți și potrivit relatărilor sale, nimeni nu a ieșit învingător în luptele respective, dar au câștigat ”șansa” de a intra în grațiile fraților Tate.

Se pare că acest lucru a fost intens promovat pe academia online a milionarilor britanici, care reușeau să îi atragă pe candidați cu ajutorul unor discursuri menite să îi convingă că vor deveni masculi alfa.

Cercul de adepți al fraților Tate se numește War Room, care de fapt este o afacere  din care scoteau pentru fiecare tranșă de recruți 500.000 de euro.