VIDEO Victor Ciutacu, reacţie vehementă după valul de atacuri teroriste din Europa: „Situaţia tragică şi dramatică de acum e consecinţa tuturor vrăjelilor soroşiste”

Realizatorul eminsiunii Punctul Culminant, de la România TV, Victor Ciutacu, a comentat valul de violenţe declanşat de teroriştii islamici în mai multe ţări din Europa, după declanşarea războiului dintre Israel şi Hamas, organizaţia care controlează Fâşia Gaza.

18 oct. 2023, 16:49
VIDEO Victor Ciutacu, reacţie vehementă după valul de atacuri teroriste din Europa: „Situaţia tragică şi dramatică de acum e consecinţa tuturor vrăjelilor soroşiste”

Victor Ciutacu susţine că atacurile teroriste comise în ultima săptămână sunt consecinţa politicii extrem de permisive a Uniunii Europene în ce-i priveşte pe imigranţi, politică influenţată de diverse personaje cu interese ascunse, numindu-l în această categorie pe miliardarul George Soros.

“Situația tragică și dramatică de acum e consecința tuturor vrăjelilor soroșiste de stimulare a emigrației și de schimbare a componenței etnice și religioase a continentelor.

Niște bla-bla-uri – toleranță, incluziune, diversitate – mestecate solemn și acceptate de niște oameni politici iresponsabili. E prea târziu să mai limitezi acum fenomenul migrației, dar o regulă fermă, de bun simț, poți impune.

Te muți, indiferent în ce fel și din ce motiv, într-o țară străină, respecți la linie toate regulile de acolo, nu încerci să le impui pe ale tale majorității. Ai trecut linia, înapoi la tine-n țară. Am dat-o și pe gură, găsiți link în primul comentariu…”, a scris Victor Ciutacu, pe pagina sa de Facebook.

În timp ce în Orientul Mijlociu războiul dintre armata israeliană și mișcarea teroristă palestiniană Hamas escaladează, în Europa se instalează panica. În ultimele zile, atacurile la adresa comunității evreiești de pe bătrânul continent s-au înmulțit. Mai multe aeroporturi și școli au fost evacuate, în urma unor alerte cu bombă, iar în Berlin o sinagogă a fost atacată cu cocktail-uri Molotov.

Citeşte şi: Joe Biden, întâlnire de gradul zero cu Benjamin Netanyahu, la Tel Aviv! ”Ne vom asigura că Israelul are tot ce îi trebuie pentru a răspunde. Hamas nu reprezintă poporul palestinian”

Încă de la primele ore ale dimineții 900 de copii au fost evacuați din Școala Evreiască din Roma, după ce a fost anunțată o alertă cu bombă.

Tensiuni au fost și în Franța, unde nu mai puțin de șase aeroporturi au fost evacuate în urma unor alerte cu bombă. Este vorba despre aeroporturile Lille, Lyon (Bron), Nantes, Nisa, Toulouse, Beauvais.

„Echipele de securitate ale statului se află la fața locului”, au transmis reprezentanții aeroportului.

Cel mai grav incident dintre toate a avut loc în Berlin, unde sinagoga comunității Kahal Adass Jisroel din cartierul Mitte a fost atacată cocktail-uri Molotov.

„Persoane necunoscute au aruncat două cocktailuri Molotov din stradă”, au transmis reprezentanții comunității, într-o postare pe rețelele de socializare.

La fața locului s-au deplast zeci de polițiști care au blocat întreaga stradă.

„Suntem cu toții șocați de acest atac terorist. Mai presus de toate, familiile din cartierul din jurul sinagogii sunt șocate și neliniștite. Cuvintele devin fapte. Ideologia Hamas de exterminare îndreptată împotriva a tot ceea ce este evreiesc are efect și în Germania”, a declarat Consiliul Central al Evreilor, într-un comunicat.

Complexul de clădiri al comunității Kahal Adass Jisroel din centrul Berlinului găzduiește o sinagogă, o grădiniță, o școală yeshiva, de învățământ superior religios, și un centru comunitar.

Citeşte şi: Româncă din Israel, mamă a cinci copii, descrie coșmarul pe care-l trăiește zilnic: „Nu e prima dată când trăiesc sub bombardamente, copiii mei s-au născut în această teroare”