VIDEO VIRAL: „Cel mai murdar KO din istoria boxului!”

Ruben Torres l-a făcut KO pe Cristian Baez ân doar câteva secunde în ceea ce presa a numit "cel mai murdar KO din istoria boxului!"

26 aug. 2022, 23:37
VIDEO VIRAL: „Cel mai murdar KO din istoria boxului!”

VIDEO VIRAL: Scene rar întâlnite în ringul de box s-au petrecut în meciul care i-a opus pe americanul Ruben Torres și venezueleanul Cristian Baez.

Confruntarea din weekend a generat numeroase controverse, după ce sportivul din SUA și-a făcut KO adversarul, într-un moment în care nimeni nu se aștepta.

Gigi Becali s-a împăcat cu etnicii maghiari: „Sunt frații mei!”. Ce l-a făcut pe patronul de la FCSB să se răzgândească
În runda a 7-a, imediat după ce boxerii și-au ciocnit mănușile, Ruben Torres și-a lovit adversarul și l-a trimis la podea.

„Cel mai murdar KO din istoria boxului!”, au titrat jurnaliștii de la Marca.

Gestul a fost unul nesportiv, însă arbitrii judecători au decis că a fost regulamentar, astfel că Ruben Torres a fost declarat învingător, prin knock-out.

VIDEO VIRAL

După acest episod, lumea boxului a fost împărțită în două. Imaginile au stârnit revoltă, iar pugilistul din SUA și-a atras multe critici pentru gestul său.

VIDEO Eduard Novak, show în vestiarul CFR Cluj după ce a ignorat campionii mondiali şi europeni la revenirea în ţară
„Boxer făcut KO după un pumn dezgustător dat pe neașteptate”, titrează news.co.au. „Corect sau murdar? Social media e împărțită după pumnul ‘inuman’ dat de Ruben Torres”, notează și 7 news.com.au.

Un episod similar s-a petrecut și în 2011, când Floyd Mayweather l-a trimis la podea pe Victor Ortiz imediat după ce pugiliștii s-au îmbrățișat