Video viral din Ucraina: Momentul când un lansator rusesc de rachete termobarice este lovit cu artilerie VIDEO

Atacurile au avut loc în regiunea Harkov. Imaginile, apărute pe rețelele de socializare, au fost filmate dintr-o dronă care a direcționat focurile de artilerie.

02 mai 2022, 21:28
Video viral din Ucraina: Momentul când un lansator rusesc de rachete termobarice este lovit cu artilerie VIDEO

Autoritățile din Ucraina au făcut publice noi imagini cu atacurile lansate asupra mai multor blindate rusești. Unele dintre ele au fost distruse, altele, avariate.

Un soldat ucrainean luat prizonier pe Insula Şerpilor a fost eliberat şi s-a căsătorit. Fotografii fabuloase de la nuntă
Atacurile au avut loc în regiunea Harkov. Imaginile, apărute pe rețelele de socializare, au fost filmate dintr-o dronă care a direcționat focurile de artilerie. Printre vehiculele atacate se află tancuri T-80 și T-90 și transportoare blindate șenilate MT-LB.

Un fost comandant NATO, uimit de ”incompetența” armatei ruse în Ucraina: A dus la pierderi fără precedent în istoria modernă

James Stavridis, fost comandant suprem al NATO în Europa, a declarat că armata lui Vladimir Putin a dat dovadă de o ”incompetență uimitoare” în războiul din Ucraina.

Citeşte şi Coşmar în Mariupol, oraşul devastat de bombardamentele ruşilor. Copiii beau apă de ploaie din bălţi pentru a putea supravieţui

Potrivit acestuia, pierderile înregistrate de armata rusă sunt fără precedent în istoria modernă.

”În istoria modernă nu există nicio situaţie comparabilă în ceea ce priveşte moartea generalilor. Am văzut de partea rusă, într-o perioadă de două luni, cel puţin o duzină, dacă nu mai mulţi, de generali ruşi ucişi”, a spus Stavridis într-un interviu difuzat duminică de postul de radio american WABC 770 AM, citat de The Hill.

Acesta a precizat, comparativ, că în războaiele SUA din Afganistan şi Irak nu a murit în luptă niciun general.