VIDEO VIRAL: Lacheul lui Putin, filmat în timp ce dansa dezbrăcat în fața camerei. Episodul „Prosopul” a provocat mare scandal la Moscova

Episodul „Prosopul", varianta rusească: moment penibil pentru tabăra lui Vladimir Putin. Un general rus, pion-cheie al armatei controlate de la Moscova, a fost postat pe internet în timp ce dansa cu și fără prosop, în fața camerei video.

28 feb. 2023, 18:57
VIDEO VIRAL: Lacheul lui Putin, filmat în timp ce dansa dezbrăcat în fața camerei. Episodul „Prosopul” a provocat mare scandal la Moscova

Generalul Aleksandr Matovnikov a ajuns de un ridicol absolut. Comandantul adjunct al Forțelor Terestre rusești a fost filmat când dansa lasciv, dezbrăcat. Clipul video a fost publicat pe un canal de Telegram, iar apoi a ajuns viral în social media, pe mai multe platforme.

Matovnikov a fost numit în funcție în urmă cu trei ani. El a ajuns să fie criticat dur pentru că prioritățile sale nu ar fi atribuțiile de serviciu, ci relațiile extraconjugale cu fel de fel de femei.

Alexander Matovnikov este acuzat de eșecurile de la baza aeriană din Belarus care au dus la aruncarea în aer a unui avion rusesc de spionaj în valoare de 312 de milioane de euro, de un grup politic dizident care susține Ucraina.

Din moment ce imaginile ridicole au fost postate pe un canal de Telegram afiliat grupării de mercenari Wagner, cel mai probabil ar fi vorba despre o răzbunare a lui Evgheni Prigozin, îndreptată către comandatul armatei, susțin jurnaliștii străini. Mai exact, înregistrarea a apărut pe canalul rusesc de Telegram VChK-OGPU.

 

Cine este Aleksandr Matovnikov

 

Aleksandr Matovnikov are 57 de ani. De-a lungul timpului a fost recompensat de regimul Vladimir Putin cu diverse premii, precum: Medalia lui Jukov, Medalia pentru Distincție în Serviciul Militar, Ordinul Alexandr Nevsky, Ordinul pentru Curaj etc.

Din 2018 până în 2020, generalul a jucat rolul de reprezentant al lui Vladimir Putin în Districtul Federal din Caucazul de Nord. În aceeași perioadă, el a fost membru al Consiliului de Securitate al Federației Ruse.