Vitezomanii de pe A2, alergaţi cu Porsche de poliţiştii autostrăzii VIDEO

Polițiștii români vor fi prezenți, de acum pe autostrada A2, pentru supravegherea traficului rutier, la bordul unui bolid destinat prinderii vitezomanilor. Autoturismul, un Porsche, va fi folosit în misiuni pentru prinderea celor care rulează cu viteze record pe autostrăzile din România.

RomaniaTV.net
06 iun. 2017, 11:10
Vitezomanii de pe A2, alergaţi cu Porsche de poliţiştii autostrăzii VIDEO

Astfel, șoferii sunt sfătuiți să circule cu prudență, să respecte regulile de circulație și să nu apese prea tare pedala de accelerație.

Această mașină este o autospecială de viteză a Poliției Autostrăzi și o puteți întâlni pe autostrada A2.
Cu ajutorul ei, polițiștii rutieri veghează drumul spre soare.

Celor care circulă pe autostradă le recomandăm să respecte limita de viteză de 130km/h, să păstreze o distanță de siguranță suficientă față de autovehiculul din față și să acorde prioritate la ieşirea din spaţiile de servicii.

Citeşte şi Exerciţiu de simulare a intervenţiei în cazul unei ameninţări cu bombă, în Gara de Nord din Bucureşti VIDEO

Pentru evitarea unor situații neplăcute, care le-ar putea strica vacanța, polițiștii le recomandă conducătorilor auto care folosesc autostrada:

-Să respecte limitele legale de viteză, să folosească luminile de întâlnire și să păstreze o distanță de siguranță suficientă față de autovehiculul din față, pentru a putea opri în siguranță.

-Să acorde prioritate la ieşirea din spaţiile de servicii și să pună în funcţiune luminile de avarie când încheie o coloană care opreşte sau încetineşte brusc.

-Să se asigure corespunzător la efectuarea manevrei de schimbare a benzii de circulație și să doarmă suficient înainte de a pleca la drum.