VIDEO Vloggeriţa Bianca Adam răspunde minciunilor agresorului: „A declarat public numai nenorociri şi aberaţii”

După scandalul uriaş care s-a creat atât în mediul online cât şi în presa din România, vloggeriţa Bianca Adam, alias Tequila, a postat din nou un video pe canalul ei de Youtube în care răspunde public la minciunile pe care adevăratul agresor le-a declarat în presă. 

RomaniaTV.net
10 iun. 2020, 16:41
VIDEO Vloggeriţa Bianca Adam răspunde minciunilor agresorului: „A declarat public numai nenorociri şi aberaţii”

Deşi vloggeriţa Bianca Adam a adus destule dovezi poţiei şi fanilor ei, agresorul a apărut la Antena3 şi şi-a spus punctul de vedere, răstălmăcind toată situaţia şi acuzând-o pe Tequila că l-a agresat cu un spray lacrimogen. De asemenea, dezvoltatorul neagă acuzaţiile cu privire la faptul că ar fi agresat-o cu un fier pe tânăra vloggeriţă. 

După acest interviu, Bianca Adam s-a simţit datoare să iasă din nou public şi să lămurească aceste afirmaţii, povestind din nou cele întâmplate. Dovezile pe care aceasta de aduce pe canalul său de Youtube, arată clar că agresorul ascunde ceva. 

„A apărut şi a declarat public numai nenorociri şi aberaţii la care mă simt nevoită acum să vin cu un răspuns. A să apară public, cu mască şi fără nume”, a declarat aceasta pe canalul său de Youtube. 

Citeşte şi: Agresorul vloggeriţei Tequila este consilier local, fost membru ALDE şi PSD, şi este recidivist VIDEO

În primul rând, vloggeriţa a afirmat că nu Romeo Rasdan este persoana care a agresat-o, aşa cum s-a scris în presă, după ce fanii şi jurnaliştii au interpretat imaginile şi informaţiile. Agresorul nu a vrut să-şi dea numele, însă a apărut în faţa camerelor de filmat doar cu o mască. 

Deşi agresorul a acuzat-o pe vloggeriţă că l-a atacat cu un spray lacrimogen, aceasta povestise deja în primul videoclip de le Youtube că s-a apărat cu un spray cu piper atunci când i-a fost smuls telefonul din mână. 

Citeşte şi: Atacul asupra vloggeriţei Tequila, au apărut imaginile cu momentul conflictului. Totul a fost surprins de camere VIDEO

Agresorul a mai afirmat că vloggeriţa şi-a parcat maşina pe o proprietate privată şi că a fost de la început agresivă cu el, însă Bianca Adam a declarat că imaginile din telefonul ei şi de pe camerele de supraveghere arată clar a ea este victima. De asemenea, imaginile cu persoana care a distrus „placa de marmura” de pe rampa din faţa sălii de fitnes nu au apărut nici până în acest moment, semn că agresorul ascunde ceva, iar Bianca s-ar putea să nu fie vinovată de acest lucru. 

„Dacă ai putut să cauţi filmările acestea pentru televiziune, de ce nu ai căutat din prima, pentru mine filmarea, ca sa-mi demonstrezi că am rupt-o eu. În continuare nu ai dat-o”, a comentat Bianca Adam în video.