VIDEO Turistul cu troler şi boxa din care răsună manele, pe Vârful Moldoveanu. Imaginile au devenit virale Internet

Salvamontiștii din județul Argeș au postat pe Internet un videoclip, în care apare un tânăr, ce încearcă să ajungă pe Vârful Moldoveanu. Până aici, nimic anormal. Ceea ce atrage atenţia este trolerul pe care băiatul îl ţine într-o mână, dar şi o boxă din care răsună manele.

RomaniaTV.net
24 aug. 2020, 15:08
VIDEO Turistul cu troler şi boxa din care răsună manele, pe Vârful Moldoveanu. Imaginile au devenit virale Internet

Turism de munte in mileniul trei. Mirajul vârfului Moldoveanu, împins până la ridicol. Domnul cu trolerul a plecat de la Balea Lac spre Moldoveanu, așa cum îl vedeți, ca la aeroport! Familia cu „MP3-playerul” era sub Budurii Văii Rele, cu gânduri mari. Să nu vă mirați când auziți povestite situații penibile, care au sfârșit urât”, au scris salvamontiștii pe Facebook.

Turiştii s-au îmbulzit pe Vârful Moldoveanu

Se întâmplă pe Vârful Moldoveanu, unde distanțarea socială a fost imposibil de respectat. Chiar daca turiștii s-au îmbulzit unul lângă altul, niciunul nu a purtat mască. Tot din cauza aglomerației oamenii au fost nevoiți să stea la coadă pentru a urca pe munte, iar traseul a fost parcurs mult mai greu, atât la urcare, cât și la coborâre.

În plină pandemie de coronavirus, când accesul românilor este restricţionat în multe ţări, aceştia au ales să plece în vacanţă în România. În timp ce marea majoritate a românilor se înghesuie pe plajele de pe litoral, alte zeci de persoane au ales o plimbare pe munte.

FOCAR de coronavirus pe un şantier din Bucureşti. Peste 100 de muncitori, testaţi de COVID

Aglomeraţia a făcut ca distanţarea socială şi purtarea măştii de protecţie să fie imposibile de respectat pe vârful muntelui.

Totuşi, potrivit legii, purtarea măştii de protecţie este obligatorie în spaţiile închise, dar şi în aer liber, în zonele aglomerate.