Videoclip cu final tragic. Un bărbat a fost împuşcat în cap şi apoi călcat de maşină VIDEO

Filmare cu final tragic în Philadelphia. Un bărbat de 33 de ani a fost împuşcat în cap, în timp ce asista la turnarea unui videoclip rap. El a fost apoi călcat de o maşină, care a plecat în trombă de la locul incidentului. Rănit foarte grav, bărbatul a murit. Întregul episod s-a petrecut sub ochii a peste 100 de martori, ieşiţi în stradă ca să participe sau să asiste la filmarea videoclipului.

RomaniaTV.net
25 mart. 2012, 09:39
Videoclip cu final tragic. Un bărbat a fost împuşcat în cap şi apoi călcat de maşină VIDEO

Schimbul de focuri a avut loc într-o intersecţie importantă din Philadelphia. Peste 100 de persoane se adunaseră aici, ca să vadă cum de filmează un videoclip rap.

La un moment dat, cineva a început să tragă cu o armă. Mulţimea s-a panicat şi întreaga zonă a fost cuprinsă de haos.

Un tânăr de 33 de ani a fost lovit de un glonţ. El a căzut la pământ şi a fost călcat apoi de o maşină care încerca să se îndepărteze.

Şoferul maşinii a fost prins imediat de poliţie. De asemenea, oamenii legii au mai arestat două persoane, care erau înarmate şi sunt suspectate de implicare în schimbul de focuri.

Martorii spun că unul dintre cei reţinuţi a apăsat pe trăgaci şi a iscat toată tragedia. Anchetatorii încearcă acum să afle de la ce au pornit împuşcăturile.