Videoclipul anului, în fotbal. Un tuşier nervos bate cu fanionul un fan intrat pe teren VIDEO

Arbitrul asistent al unei întâlniri din Trinidad Tobago a folosit steagul cu care semnalizează auturile şi ofsaidurile pe post de armă, în disputa cu un intrus ajuns pe gazon. Tuşierul a fost atât de nervos, încât cu greu a fost oprit de forţele de ordine să nu-l bată mai tare pe suporter.

RomaniaTV.net
27 nov. 2012, 18:09
Videoclipul anului, în fotbal. Un tuşier nervos bate cu fanionul un fan intrat pe teren VIDEO

2012 este pe cale să se încheie, însă amatorii de topuri nu trebuie să se grăbească să tragă linie şi să purceadă la întocmirea ierarhiilor. Unul dintre cele mai trăsnite clipuri ale anului vine din Trinidad-Tobago, şi a fost surprins în finala aşa-numitei divizii Secondary Schools Football League South Zone InterCol.

Meciul s-a jucat între formaţiile College San Fernando şi Shiva Boys Hindu College. Prima echipă conducea cu 2-1, când un fan de la Shiva Boys, nemulţumit de scorul de pe tabelă, a intrat pe teren, pentru a-i cere socoteală tuşierului.

Ce s-a întâmplat în continuare a fost de-a dreptul incredibil. Kevin Charles, arbitrul în cauză, nu a încercat nicio clipă să se ferească de intrus, ba l-a luat la bătaie cu fanionul, alternând loviturile cu steagul, cu mai mulţi pumni în cap, până la apariţia forţelor de ordine. Meciul a fost abandonat, iar incidentul a devenit ştire de primă pagină în ţară.