Videoclipul piesei Tortura este din nou disponibil pe canalul Youtube

În urma numeroaselor rapoarte primite pentru scene indecente şi imorale, administratorii canalului YouTube au decis să elimine videoclipul piesei Tortura. Însă, la doar o săptămână de la acest incident şi după ce au analizat contestaţia lui Pepe cu privire la această decizie, cei de la Youtube au hotărât să urce din nou videoclipul pe canalul online de muzică.

RomaniaTV.net
04 oct. 2016, 13:57
Videoclipul piesei Tortura este din nou disponibil pe canalul Youtube

„Sărutul” din finalul videoclipului a fost nu numai „tortura” lui Pepe din povestea noului său clip, ci şi motivul principal din cauza căruia, atât contul său de Youtube, cât şi materialul video au fost eliminate.

După analizarea contestaţiei asupra deciziei, contul de YouTube a fost recuperat imediat şi începând cu data de 3 octombrie 2016 şi videoclipul este din nou online, bineînţeles, conţinând atenţionarea 18+, aşa cum a fost de la început.

„Era o chestiune de timp şi eram sigur că aceasta se va întâmpla mai ales după ce Contul de YouTube de la Pepe Latin Music a fost reactivat foarte repede. Rămân însă la părerea că imediat ce, într-un fel sau altul, se depăşeşte zona „obişnuitului” lucrurile pot degenera foarte uşor din acel moment nemai contând nimic, fie chiar şi libertatea de a alege de unul singur, ce când, şi mai ales cum”, a declarat Pepe.

Citeşte şi  Tortura, videoclipul lui Pepe, INTERZIS SUB 18 ANI. Scene XXX cu Roxana Vancea VIDEO