Videoclipurile emoţionante ale unui adolescent care lupta cu moartea

Un adolescent a realizat două videoclipuri emoţionante, în care îşi povesteşte viaţa şi lupta cu moartea, la doar o săptămână înainte de a deceda.

RomaniaTV.net
28 dec. 2011, 06:42
Videoclipurile emoţionante ale unui adolescent care lupta cu moartea

Ben Bredlove, în vârstă de 18 ani, a realizat videoclipurile în care povesteşte, cu ajutorul unor cartonaşe cu mesaje, experienţa sa de viaţă şi lupta cu moartea, scrie dailymail.co.uk.

Adolescentul s-a luptat întreaga viaţă cu o boală de inimă, care în cele din urmă i-a adus moartea, în noaptea de Crăciun.

Ben a fost aproape de moarte la patru ani, la 14 ani şi în urmă cu o lună. În videoclip, adolescentul împărtăşeşte aceste experienţe, povestind inclusiv despre lumina care i-a adus liniştea.

„Nu-mi puteam lua ochii de la ea şi nu mă puteam opri din zâmbit. Nu aveam nicio grijă, ca şi cum nimic în lume nu ar fi contat”, a scris Ben pe un cartonaş.

În videoclipul postat pe 18 decembrie, Ben şi-a mărturisit regretul că nu este ca toţi ceilalţi: „Nu am avut niciodată voie să fac sporturile pe care le făceau prietenii mei. Îmi pare rău că am pierdut acea parte din viaţa mea”, a spus adolescentul.