Tragedie fără margini. Viitoarea noră a premierului Albaniei a murit la cutremur, împreună cu părinţii şi fratele

Printre victimele cutremurului devastator care a lovit Albania în noaptea de luni spre marţi se află şi cea care ar fi trebuit să fie viitoarea noră a premierului acestei ţări. Informaţia a fost confirmată de surse diplomatice de la Tirana, pentru CNN.

29 nov. 2019, 06:49
Tragedie fără margini. Viitoarea noră a premierului Albaniei a murit la cutremur, împreună cu părinţii şi fratele

Kristi Reci, logodnica fiului premierului Albaniei, a murit în timpul cutremurului, alături de părinţii şi fratele ei. Gregor Rama, fiul şefului Executivului de la Tirana, Edil Rama, a publicat un mesaj pe contul său de Instagram în care scrie că „printre nenumăratele victime ale tragediei se numără şi cea mai apropiată persoană mie, alîături de fratele, mama şi tatăl său„, adăugând că „cei patru au fost găsiţi sub dărâmături„.

Citeşte şi Un nou cutremur puternic în Albania. Oamenii au ieşit din nou panicaţi din case. Noi imagini filmate de echipa România TV

Cel puţin 40 de persoane au murit în urma seismului care a afectat cel mai mult oraşele Durres şi Thumane.

În urma cutremurului de magnitidinea 6,4 de marţi, care a avut loc înainte de zori – cel mai puternic seism în această ţară din Balcani de mai multe decenii -, clădiri s-au surpat ca nişte castele de cărţi, prinzând victime sub munţi de moloz. Premierul Edi Rama a proclamat „starea de urgenţă la Thumane şi la Durres”, pe o perioadă de 30 de zile. „Prioritatea este salvarea vieţii oamenilor”, a declarat el.