VIITORUL – CFR CLUJ, derby în play-off: 0-1. Ardelenii, tot mai aproape de un nou titlu UPDATE

CFR a învins-o și pe Viitorul, 1-0, și a ajuns la cea de-a cincea victorie consecutivă de când echipa a fost preluată de Alin Minteuan. Fără Țucudean, care va fi indisponibil o lună, campioana en-titre a rezolvat meciul de la Ovidiu în repriza secundă, după golul lui Păun. 

16 mart. 2019, 20:20
VIITORUL – CFR CLUJ, derby în play-off: 0-1. Ardelenii, tot mai aproape de un nou titlu UPDATE

UPDATE. Liderul CFR Cluj a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa FC Viitorul, într-un meci din etapa a doua a play-off-ului Ligii I.

VIITORUL – CFR CLUJ LIVE VIDEO ONLINE STREAMING: Viitorul a debutat cu o victorie surprinzătoare în play-off, 2-1 pe terenul celor de la FCSB, iar acum primește vizita campioanei CFR Cluj. Ardelenii au obținut și ei un succes în prima etapă a play-off-ului, 3-1 cu Sepsi, însă acum sunt obligați să continue la fel, după ce Craiova s-a apropiat la doar un punct. E drept că oltenii au cu un meci în plus disputat.

VIITORUL – CFR CLUJ LIVE VIDEO ONLINE STREAMING  Echipele probabile:
Viitorul: Cojocaru – Mladen, Țîru, Ghiță, de Nooijer – Houri, Băulță, Vînă – Hagi, Drăguș, Calcan
Antrenor: Gh. Hagi

CFR Cluj: Arlauskis – Manea, Lang, Mureșan, Camora – Djokovic, Bordeianu, Păun – Deac, Țucudean, Omrani
Antrenor: A. Minteuan

”Dacă vom reuşi să câştigăm, atunci toate echipele pot spera la orice. Ar fi extraordinar pentru noi. Vine pauza şi ne-am situa în lupta pentru primele locuri, pe acolo, pe sus. Nu pentru locul 1, că rămân totuşi cinci puncte şi sunt multe. Dar vom fi acolo pentru locurile 2-3. Putem să ne luptăm. Dacă vom câştiga cu CFR, atunci vom câştiga şi un loc în clasament.

Toţi jucătorii sunt apţi, toţi vor să joace. O să mă gândesc să văd ce decizie voi lua. Va fi un meci frumos, simt asta în atmosfera de la echipă”, a spus Gică Hagi.

Elevii lui Gheorghe Hagi vor trebui să fie atenți la fazele fize ale clujenilor, care au marcat astfel 13 goluri în acest sezon, iar contraatacul pus în teren este unul devastator.

VIITORUL – CFR CLUJ LIVE VIDEO ONLINE STREAMING: CLUJENII VOR VICTORIA

”Mergem acolo clar cu gândul de a obţine cele trei puncte. Cu siguranţă, nu va fi un meci uşor. În toată această perioadă sunt numai meciuri grele. Au o echipă tânără, care aleargă foarte mult, o dinamică foarte bună, foarte bine organizaţi de la mijloc în sus. 

Trec printr-un moment bun, mai ales că au scăpat de playout, pentru că erau într-o situaţie în care puteau să ajungă acolo. Noi acordăm atenţie maximă tuturor jucătorilor împotriva cărora jucăm, aşa că, cu siguranţă, şi în cazul lui Ianis Hagi va fi la fel. Nu doar pe Ianis îl vom trata cu maximă siguranţă, ci pe toţi cei 10-11 jucători care o să fie în teren”, a spus Alin Minteuan, tehnicianul CFR-ului.

În meciurile directe, situația este destul de echilibrată. Dintre cele 18 întâlniri, Viitorul a obținut 7 victorii, iar CFR, 8 și doar o singură partidă s-a terminat fără gol marcat. Astfel ne așteaptă o partidă spectaculoasă.