Viitorul Constanţa întâlneşte FC Porto în optimile UEFA Youth League. În sferturi poate juca cu Barcelona

Viitorul Constanţa va întâlni echipa FC Porto, în deplasare, la 21 sau 22 februarie, în optimile de finală ale UEFA Youth League, conform tragerii la sorţi care a avut loc la Nyon.

RomaniaTV.net
10 feb. 2017, 13:25
Viitorul Constanţa întâlneşte FC Porto în optimile UEFA Youth League. În sferturi poate juca cu Barcelona

Dacă va trece de FC Porto, echipa constănţeană va juca apoi, în sferturi, tot în deplasare, cu câştigătoarea confruntării Barcelona – Borussia Dortmund. Partida se va disputa la 7 sau 8 martie.

Programul complet al sferturilor este următorul: Monaco/Real Madrid – Ajax/Dinamo Kiev; ŢSKA Moscova/Rosenborg – PSV Eindhoven/Benfica; Barcelona/Borussia Dortmund – Porto/Viitorul Constanţa; Salzburg/Paris Saint-Germain – Atletico Madrid/Sevilla.

În semifinale, la 21 aprilie, se vor întâlni la Nyon Barcelona/Borussia Dortmund sau Porto/Viitorul Constanţa cu Salzburg/Paris Saint-Germain sau Atlético Madrid/Sevilla, respectiv Monaco/Real Madrid sau Ajax/Dinamo Kiev cu ŢSKA Moscova/Rosenborg sau PSV Eindhoven/Benfica (câştigătoarea sfertului de finală 3 cu câştigătoarea sfertului 4 şi câştigătoarea sfertului 1 cu câştigătoarea sfertului 2).

Finala se va disputa la 24 aprilie, tot la Nyon.