VIITORUL – CSMS IASI LIVE VIDEO DIGI SPORT ŞI LOOK TV, meciul care deschide sezonul

Viitorul - CSMS Iaşi este meciul care deschide returul Ligii 1, în direct la Digi Sport 1, de la ora 18:00.

RomaniaTV.net
20 feb. 2015, 16:02
VIITORUL – CSMS IASI LIVE VIDEO DIGI SPORT ŞI LOOK TV, meciul care deschide sezonul

VIITORUL – CSMS IASI LIVE VIDEO. Cele două echipe s-au neutralizat în tur, într-un meci încheiat fără goluri. Acum, sunt despărţite de nouă puncte, iar ieşenii au mare nevoie de un rezultat pozitiv la Chiajna.

Returul începe cu un meci foarte, foarte greu. Jucăm cu o echipă foarte bine organizată, cu mulţi jucători rapizi, care face mult pressing„, a declarat antrenorul moldovenilor, Nicolo Napoli.

În replică, managerul tehnic al Viitorului, Gheorghe Hagi, a spus că echipa sa va întâlni un „adversar dificil„.

Au omogenitate, pentru că joacă împreună de 2-3 ani, stau bine în teren şi au jucători iuţi şi cu o tehnică bună„, a spus Hagi.

În iarnă, moldovenii s-au despărţit de brazilianul Wesley, dar l-au adus pe fostul atacant al Ceahlăului, Bojan Golubovic. Bosniacul a semnat până în vară şi speră să îşi ajute noua echipă să evite retrogradarea.

Vreau să ajut echipa cu goluri şi pase de gol. Pentru noi, orice meci e o finală. La început de retur, nici un egal nu e rău„, a spus noul atacant al echipei lui Napoli.

Viitorul a încheiat turul din Liga I pe locul 9, cu 21 de puncte, în timp ce oaspeţii de astăzi se află pe poziţia a 16-a, cu doar 12 puncte.