Viitorul – CSU Craiova 4-0: Gică Popescu le-a purtat ghinion oltenilor

FC Viitorul Constanța a surclasat-o pe CS Universitatea Craiova 4-0 (2-0), sâmbătă seara, la Ovidiu, într-o partidă din etapa a 19-a Ligii I de fotbal.

28 nov. 2015, 21:01
Viitorul – CSU Craiova 4-0: Gică Popescu le-a purtat ghinion oltenilor

Echipa antrenată de Gheorghe Hagi s-a impus prin golurile marcate de Bănel Nicoliță (11), Florin Tănase (32, 76), Adnan Aganovic (68).

CSU a jucat din minutul 73 în zece oameni, iordanianul Thaer Bawab fiind eliminat pentru o intrare brutală la Vlad Achim. Craiovenii au avut câte un om eliminat în patru din ultimele șase meciuri de campionat.

Oltenii au suferit cea mai drastică înfrângere din acest campionat, celelalte șase eșecuri fiind la limită. FC Viitorul a învins și în tur, cu scorul de 2-1.

FC Viitorul a urcat pe locul al doilea în clasament după acest succes.

În tribuna oficială s-a aflat şi Gică Popescu. Fostul căpitan al naționalei României a ieșit recent din închisoare după condamnarea din Dosarul Transferurilor, iar aseară a fost la un meci de fotbal. S-a dus la Ovidiu, lângă Constanța, acolo unde echipa cumnatului său, Gică Hagi, Viitorul, a spulberat-o pe CSU Craiova. Popescu a stat la tribuna oficială și s-a bucurat la golurile echipei lui Hagi. Gică Popescu a jucat în tinerețe pentru Universitatea Craiova. 

FC Viitorul Constanța — CS Universitatea Craiova 4-0 (2-0), Stadion „Central” — Ovidiu 
Au marcat: Bănel Nicoliță (11), Florin Tănase (32, 76), Adnan Aganovic (68). 
Cartonaș roșu: Thaer Bawab (CSU Craiova, 73). 
Arbitru: Istvan Kovacs (Carei); arbitri asistenți: Octavian Șovre (Oradea), Mircea Orbuleț (București); arbitru de rezervă: Marius Omuț (Oradea) 
Observatori: Cristian Nica (Ploiești) — CCA, Bogdan Constantin Buhuș (Bârlad) — LPF