Vila din Miami a faimosului mafiot AL CAPONE a fost scoasă la VÂNZARE GALERIE FOTO VIDEO

Vila este cunoscută ca fiind locul unde a murit gangsterul Al Capone, după ce a fost eliberat din închisoarea Alcatraz.

RomaniaTV.net
10 feb. 2014, 09:31

Proprietatea din Miami a mafiotului are 920 de metri pătraţi şi poate fi cumpărată cu 8,5 milioane de dolari. Vila este cunoscută ca fiind locul unde a murit gangsterul Al Capone, după ce a fost eliberat din închisoarea Alcatraz.

Al Capone a cumpărat locuinţa în anul 1928, cu 40.000 de dolari. Este situată în Palm Island, în Golful Biscayne, de la Atlantic, în apropierea zonei hotelurilor din South Beach. Actualul proprietar al vilei este o companie din Florida aparţinând lui Anthony Panebianco, un contabil din New York, care a cumpărat-o cu şase luni în urmă, cu 7,4 milioane de dolari.

Vila a fost construită în 1922 de Clarence Busch, un membru al familiei celebrilor berari Anheuser-Busch. Al Capone, care şi-a făcut avere imensă din importurile şi vânzările de alcool în perioada prohibiţiei, a achziţionat-o în 1928, cu 40.000 de dolari.”O cantitate mare de băutură a fost comercializată atunci prin Miami şi sudul Floridei„, îşi aminteşte istoricul Paul George, din Florida.

Sosirea lui Al Capone în Florida a provocat nemulţumiri. Presa era cu ochii pe toate mişcările mafiotului, iar guvernatorul de atunci al statului, Doyle Carlton, dăduse ordin şerifilor să îl aresteze pe Capone oriunde l-ar vedea.

Capone, la rândul lui, încerca să îi cucerească pe localnici, promiţându-le că nu va încălca legea şi va oferi donaţii considerabile politicienilor. După ce a cumpărat vila, el a transformat-o într-o adevărată fortăreaţă, cu uşi de lemn masiv, ziduri de beton şi porţi solide. Bodyguarzii lui erau prezente permanent în acea reşedinţă, fie că mafiotul era acasă, fie că nu era.