Vîlceanu: Orban știa de cel puțin două luni despre episodul din SUA cu Florin Cîţu. Știam că va apărea în presă

Premierul Florin Cîţu a precizat, întrebat dacă în trecut a fost închis 2 zile în SUA şi a plătit o amendă, că a făcut o greşeală în urmă cu 20 de ani, dar este interesant că informaţia apare de abia acum când are loc competiţia internă a PNL.

11 aug. 2021, 16:21
Vîlceanu: Orban știa de cel puțin două luni despre episodul din SUA cu Florin Cîţu. Știam că va apărea în presă

Deputatul PNL și proaspăt ales președinte al filialei liberale din Gorj, Dan Vîlceanu, a declarat că nu crede că episodul cu reținerea lui Florin Cîţu în SUA din urmă cu 20 de ani îi va afecta acestuia imagina nici ca premier și nici ca posibil viitor președinte al partidului.

„Întotdeauna când apar astfel de mizerii într-o campanie oamenii știu că sunt date țină, sunt lucruri urâte și nu agreează nimeni genul acesta de practici. E un soi de politică veche pe care se pare o moștenesc unii”, a declarat Vîlceanu.

Acesta a spus că atât el cât și alți colegi liberali știau despre evenimentul de acum 20 de ani în care a fost implicat Florin Cîţu și, mai mult, știa că va apărea informația în presă.

Mihai Tudose, prima reacţie după ce a aflat că premierul României a condus băut în SUA: „Aflăm că Wooow Cîţu e penal internaţional”. PSD îi cere demisia
„Eu știu că (informația n.r.) este plecată dintre colegi și știam despre lucrul acesta de acum vreo două luni, pentru că cel care s-a ocupat cu lucrul acesta a spus altor colegi. Știam că o să apară, nu era nicun fel de secret. E un episod despre care mai mulți colegi știau”, a dezvăluit Vîlceanu.

Deputatul liberal a spus că și actualul președinte al partidului, Ludovic Orban, știa despre episodul respectiv a cărui protagonist a fost Florin Cîţu.

„Știa. Cel puțin acum două luni știa”, a spus Vîlceanu pentru stiripesurse.ro.

Orban a declarat că nu a avut habar despre evenimentul din SUA și astfel, informația nu avea cum să plece de la el sau din tabăra lui.

Florin Cîţu recunoaşte că a condus sub influenţa alcoolului, în Statele Unite şi a fost închis două zile: Am făcut o greşeală acum 20 de ani! E interesant că a apărut acum, în compeţia din PNL
„Cum să plece din zona mea dacă eu habar nu am avut de subiectul ăsta? E o minciună. Dacă eu habar nu am avut de subiect, de unde să vină de la mine? Păi dacă știa cineva din echipa mea nu-mi spunea mie lucrul ăsta? Habar nu am avut”, a declarat Ludovic Orban.

Raluca Turcan îl APĂRĂ pe Cîțu pentru condamnarea din SUA: SUNT SUTE de milioane ca el, inclusiv politicieni de top
Probabil că sunt milioane de oameni sancționați în America pentru conducere sub influența alcoolului, inclusiv politicieni de top, spune Raluca Turcan, după ce premierul Florin Cîțu a admis că în urmă cu 20 de ani a fost încarcerat două zile în SUA pentru că a condus sub influența alcoolului.

„Pentru greșelile tinereții, în America, oamenii plătesc, învață o lecție și merg mai departe. Probabil că sunt milioane de oameni sancționați în America pentru conducere sub influența alcoolului, inclusiv politicieni de top. Nu este un lucru demn de laudă, dar important e ca s-a învățat o lecție din acel eveniment”, spune pentru MEDIAFAX Raluca Turcan, susținătoare a premierului Florin Cîțu în cursa pentru președinția PNL.

Premierul Florin Cîțu a admis că în urmă cu 20 de ani a fost încarcerat două zile în SUA pentru că a condus sub influența alcoolului: „Am făcut o greșeală acum 20 de ani. Interesant că apare acum informația”.