Vin Diesel şi NBC pregătesc un remake al serialului „Miami Vice”

Postul de televiziune american NBC și Vin Diesel, celebrul actor din filmele de acțiune, pregătesc un remake al serialului polițist "Miami Vice", potrivit unor surse preluate miercuri de AFP.

03 aug. 2017, 08:20
Vin Diesel şi NBC pregătesc un remake al serialului „Miami Vice”

Canalul de televiziune nu a făcut încă un anunț oficial, dar, potrivit surselor, compania de producție One Race Television, deținută de actorul în vârstă de 50 de ani, a început o colaborare cu Universal Television și cu scenaristul Chris Morgan, autorul a șase episoade din serialul de acțiune „Fast and Furious” în care Vin Diesel joacă rolul principal.

Nu se știe încă dacă actorul american va juca în această nouă adaptare, potrivit surselor menționate.

Un alt remake al serialului „Miami Vice”, produs de Michael Mann și avându-i ca protagoniști pe Jamie Foxx și Colin Farrell, s-a situat pentru puțin timp în fruntea box-office-ului nord-american în 2006.

Anunțatul remake completează seria versiunilor adusă la zi a serialelor și producțiilor cinematografice legendare din anii ’80 precum „MacGyver” sau „Lethal Weapon”.

Crime, traficanții de droguri, lupte între clanuri, refugiați haitieni și cubanezi, conflicte rasiale, așa arăta viața agitată a orașului Miami când serialul a debutat, la 28 septembrie 1984.

Protagoniștii celor cinci sezoane difuzate până în 1989 în Statele Unite sunt doi polițiști carismatici, unul alb, celălalt de culoare, care, lucrând de multe ori sub acoperire, demască proxeneți și traficanți de droguri de origine latino-americană.

Polițiștii Sonny Crockett (interpretat de Don Johnson) și Rico Tubbs (jucat de Philip Michael Thomas) poartă costume în culori pastelate, cu umeri ampli, conduc automobile Ferrari și ambarcațiuni rapide și petrec pe plajele și în cluburile de noapte din Florida. La câțiva ani după „Scarface” al lui Brian de Palma, „Miami Vice”, câștigătorul mai multor premii Emmy și a două Globuri de Aur, este o altă producție care zugrăvește o imagine senzuală a orașului Miami.

Citeşte şi Gest emoţionant făcut de Vin Diesel în onoarea lui Paul Walker FOTO