Vin ninsorile în România. Prognoza meteo pentru următoarele zile

Vremea se răceşte şi mai tare în următoarele zile şi se vor semnala ploi. La munte vor fi precipitaţii mixte. De vineri seara vor fi precipitaţii sub formă de lapoviţă și ninsoare în mai multe regiuni.

18 nov. 2020, 14:29
Vin ninsorile în România. Prognoza meteo pentru următoarele zile
Vin ninsorile în România. Prognoza meteo actualizată

Vin ninsorile în România potrivit prognozei meteo actualizate al Administraţiei Naţionale de Meteorologie.

Prognoza meteo JOI. Cerul va fi temporar noros și trecător va ploua slab sau va burnița, ziua izolat în sud, est și centru, iar noaptea pe arii restrânse și în regiunile vestice și nord-vestice. În Carpații Meridionali, iar spre sfârșitul intervalului și în nordul Carpaților Orientali pe suprafețe mici vor fi precipitații slabe, mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane, în Banat și în Moldova. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 6 grade în depresiuni și 13 grade în vest, iar cele minime se vor situa, în general, între -4 şi 5 grade. Mai ales dimineața și noaptea, local, în zonele joase de relief, se va semnala ceață, anunţă ANM.

BUCUREȘTI. Cerul va fi temporar noros, iar la începutul intervalului și posibil spre sfârșitul acestuia se va semnala ceață. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 9 grade, iar cea minimă va fi de 1…3 grade.

Citeşte şi: PROGNOZA METEO lunară. Cum va fi vremea de Sfântul Andrei, 1 Decembrie şi de Moş Nicolae

 

Prognoza meteo VINERI. În vestul, nordul și centrul țării, vremea se va răci, cerul va avea înnorări accentuate și, temporar se vor semnala precipitații, la început sub formă de ploaie, iar spre seară și noaptea în Transilvania, nordul Moldovei şi Maramureș și sub formă de lapoviţă și trecător ninsoare. În restul teritoriului, cerul va fi temporar noros, cu ploi slabe și burniță, izolat în prima parte a intervalului, iar noaptea, local. În centrul și sudul Moldovei, precum și în zona deluroasă a Munteniei trecător vor fi și ninsori și lapoviță. La munte treptat vor predomina ninsorile. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în zona montană înaltă și, local, în regiunile estice, sud-estice şi vestice. Temperaturile maxime se vor încadra între 4 și 11 grade, cu cele mai ridicate valori în sud, iar cele minime vor fi cuprinse între -4 şi 6 grade. Pe alocuri, în zonele joase, se va semnala ceață.
BUCUREȘTI. Cerul va fi variabil, mai mult noros noaptea, când trecător va ploua. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 10…11 grade, iar cea minimă de 4…5 grade. Dimineața, vor fi condiții de ceață.

 

Prognoza meteo SAMBATA. Vremea va continua să se răcească, iar cerul va fi mai mult noros. Local în sud-vestul și sudul țării și pe arii restrânse în rest vor fi precipitații slabe, predominant sub formă de ploaie în cursul zilei și mixte spre seară și noaptea.La munte, temporar va ninge în general slab, îndeosebi în zona Carpaților Meridionali. Vântul va sufla slab și moderat,cu intensificări în zona montană înaltă și, local și temporar, în regiunile estice, sud-estice şi vestice. Temperaturile maxime se vor încadra între 2 și 9 grade, cu cele mai ridicate valori în vestul Olteniei, iar cele minime, predominant negative, vor fi cuprinse, în general, între -7 şi 2 grade. În zonele joase, mai ales noaptea se va semnala ceață.
BUCUREȘTI. Vremea se va răci. Cerul va avea înnorări și vor mai fi posibile ploi slabe în timpul zilei. Vântul va sufla slab și moderat.Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 7 grade, iar cea minimă va fi de -1…1 grad. Noaptea vor fi condiții de ceață.

Citeşte şi: PROGNOZA METEO NOIEMBRIE. Vreme rece cu temperaturi negative la finalul lunii şi ploi

 

Prognoza meteo DUMINICA. Vremea va fi ușor mai rece decât în mod normal la această dată. Cerul va fi temporar noros și doar cu totul izolat va ninge slab în zona de munte. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în zona montană înaltă, îndeosebi a Carpaților Orientali și de Curbură și la intensități mai reduse pe arii restrânse în regiunile estice. Temperaturile maxime se vor încadra între 3 și 10 grade, cu cele mai ridicate valori în vestul Olteniei și în sudul Banatului, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între -6 şi 3 grade.
BUCUREȘTI. Vremea va fi ușor mai rece decât în mod normal la această dată. Cerul va fi temporar noros, dar probabilitatea de precipitații va fi redusă. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 8 grade, iar cea minimă va fi de -2…0 grade.